02 / 05 / 2024

Şahap Gürler Caddesi durağı iett

Şahap Gürler Caddesi durağı iett

İETT, İstanbul Kadıköy İlçesi Rasimpaşa Mahallesi'ndeki Org. Şahap Gürler Caddesi durağının hizmet vermeye başladığını duyurdu. İETT'nin açıklaması, kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı...

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde İsmail Gürler tarafından kuruldu.

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından açıldı.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

İzmir Karşıyaka'daki eğik binalar yeniden inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı üçüncü oturumunda geçen Mart ayında yıkım çalışmalarına başlanan Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi'ndeki eğik binalara yönelik imar planı değişikliği masaya yatırıldı.

Arte Borgo 1'inci Etap teslimleri 2020'de!

Arte İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Gürler, yurt dışında da pazar arayışlarının olduğunu belirtirken, 2020'de 2 yeni projeye başlayacaklarını ifade etti...

Skela İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skela İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevim Gülay Can ve Şahap Gür Özütürk tarafından kuruldu. 

Netteam Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Netteam Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Nevim Gülay Can ve Şahap Gür Özütürk tarafından kuruldu. 

Köyceğiz'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi, Gülpınar Mahallesi, Güreli Caddesi mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 115 bin 610 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

İBB'den Kadıköy'deki otoparka ilişkin açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hasanpaşa Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kullandığı otoparka ilişkin açıklama yaptı. 

Şahap Gürler Caddesi durağı iett Haberi

Şahap Gürler Caddesi durağı iett

İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamaya göre Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi'ndeki Org. Şahap Gürler Caddesi durağı hizmet vermeye başladı. 


İşte İETT'nin o açıklaması;


"Kadıköy İlçesi, Rasimpaşa Mahallesi üzerinde bulunan “Haydarpaşa Teknik Lisesi” isimli durak ile “Hamza Yerlikaya” isimli durakların arasına “Org. Şahap Gürler Caddesi”  durağı...