17 / 05 / 2024

Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat iletişim

Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat iletişim

Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi, Hakkı Şahbazoğlu, Mustafa Uğur Şahbazoğlu, Seher Yücel, Ebru Gülmez, Bora Şahbazoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Reisoğlu tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ömer Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Alioğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alioğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alioğlu tarafından kuruldu.

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Özcan, Tuna Hüseyin Özgelen, Ali Murat Apaydın, Mıchaıl Pediaditakis, G.L.Augus T Büning ve Bernd Maser ortaklığında kuruldu.

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat iletişim Haberi

Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat iletişim

Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi, Hakkı Şahbazoğlu, Mustafa Uğur Şahbazoğlu, Seher Yücel, Ebru Gülmez, Bora Şahbazoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışında, şahsa, resmi veya özel sektöre ait her türlü inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak. Konut, iş yeri, alışveriş merkezi, karma kullanımlı binalar, spor yapıları, hastaneler, enerji tesisleri, fabrikalar, altyapı, yollar, baraj, gölet, arıtma tesisleri, havuzlar, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler ve tatil köyleri dahil olmak üzere burada sayılmayan her türlü yapının inşaatlarını yapım sistemi fark etmeksizin yapmak, satmak ve kiraya vermek. b. Kendi hesabına gayrimenkuller, arazi ve arsalar almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve...