03 / 05 / 2024

Şahdeniz Projesi kredisi kimden

Şahdeniz Projesi kredisi kimden

Şahdeniz Projesi kredi anlaşması töreni yapıldı. TPAO Genel Müdür Vekili Şişman "Petrol ve doğalgaz neredeyse biz de orada olalım felsefesiyle makul, mantıklı ama agresif bir çalışma içindeyiz" dedi.

0.69 konut kredisi kimler alabilir? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

Orta gelirliye konut projesi kapsamında kredi desteği verileceği geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu haberin ardından konut kredisi faiz oranı hesaplama sürecine dair armalar da artış yaşandı.

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

Ucuz konut kredisinde son dakika gelişmesi! 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi şartları neler?

Ucuz konut kredisinde son dakika gelişmesi yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Twitter hesabından Konut Finansman Projesi'nin ayrıntılarıyla ilgili açıklama yapıldı. Peki 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi şartları neler? İşte ayrıntılar...

Şua İnşaat'tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Şua İnşaat, kamu bankaları öncülüğünde başlatılan 0,64 faiz oranlı konut kredisi kampanyasına Anadolu yakasının yeni gözdesi Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ve yaşamın başladığı Elite Concept projesi ile destek veriyor...

Akbank konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank ekonomik istikrar kalkanı projesi kapsamında kredi taksitlerin üç aya kadar erteleme kadar aldı. Peki bankanın konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

14 soruda soruda OYAK Göksupark projesi!

OYAK Göksupark projesi toplamda 1876 daireden meydana geliyor. Fiyatların 191 bin TL’den başladığı projede bankalardan uygun faiz oranlı konut kredisi kullanılabiliyor. İşte 14 soruda soruda OYAK Göksupark projesi...

Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Galataport projesi için finansman kredisi sağlandı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ile ortak olduğu Galataport projesi için 1 milyar 20 milyon Euro değerinde finansman sağlandı.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları 1 Nisan'da başlıyor!

Bugüne kadar 654 restorasyon projesi için yaklaşık 62 milyon lira tahsis eden TOKİ, 1-29 Nisan 2016 tarihleri arasında restorasyon kredisi başvurularını kabul edecek.

Kiptaş Çatalca Projesi 2016 kampanyası!

Kiptaş Çatalca Projesi 2016 kampanyası kapsamında 2 bin 138 daire satışa sunuldu. Banka kredisi kullanılabilen projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı başında gerçekleşmesi öngörülüyor.

21 soruda Real Merter projesi!

Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı tarafından inşa ediliyor. İşte banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği 21 soruda Real Merter projesi...

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara Projesi!

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Köysel dönüşüm kredisi nedir?

Köysel dönüşüm projesi, şehirde yapılan dönüşüm uygulamalarının köy ve kırsal alanlarda uygulanması olarak karşımıza çıkıyor. Peki, köysel dönüşüm kredisi nedir?

Şahdeniz Projesi kredisi kimden Haberi

Şahdeniz Projesi kredisi kimden

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Vekili Besim Şişman, "Yurt içinde ve yurt dışında petrol ve doğalgaz neredeyse biz de orada olalım felsefesiyle makul, mantıklı ama agresif bir çalışma içindeyiz" dedi.


TPAO'nun, Şahdeniz Projesi'nde yüzde 10'luk hisse artışının finansmanında VakıfBank ve Türkiye İş Bankası ile 1 milyar dolarlık kredi anlaşması yapılması dolayısıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında tören düzenlendi.


Törende konuşan TPAO Genel Müdür Vekili Şişman, Türkiye'nin 2023 vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. TPAO'nun da yeniden yapılanma ve gelecek 10 yıl projeksiyonunu oluşturma adına yoğun bir çalışma içinde olduğunu belirten Şişman, bu kapsamda atılan adımlardan birinin de Azerbaycan'da devam eden ve planlanan projeleri olduğunu anlattı.


Şişman, 1 milyar dolarlık kredinin tamamının Türk bankaları tarafından karşılanmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "TPAO olarak...