21 / 05 / 2024

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat  iletişim

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat  iletişim

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Wınnıg Tradıng Strategy İç ve Dış Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadettin Çelebi tarafından kuruldu.

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Wınnıg Tradıng Strategy İç ve Dış Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı    Masrourı  tarafından kuruldu.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Internationul Realty Plus, Arap ortakla körfeze açıldı!

Markalı emlak danışmanlığı firması olan Internationul Realty Plus, Arap sermayesini, Körfez ülkelerindeki temsilcilikleri üzerinden, Türkiye’de gayrimenkul yatırımına çekmeyi planlıyor.

Realty World, İzmir Torbalı'da ofis açtı!

Dünyanın en çok bilinen gayrimenkul markası olan Realty World artık İzmir Torbalı'da. Uzun yıllardır emlak sektöründe hizmet veren Ahmet Demir, Realty World ile ilçede hizmet verecek.

Kazım Algın: Emlak almanın şu an tam zamanı!

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve "Emlak almanın şu an tam sırası." dedi.

Emlak almanın tam sırası!

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve "Emlak almanın şu an tam sırası." açıklamasını yaptı.

Emlak almanın tam zamanı!

Show Realty Türkiye CEO’su Kazım Algın, dövizdeki gergin atmosferin, inşaat maliyetlerine henüz yansımadığını, bu yüzden fiyat artışlarının henüz tetiklemediğinin altını çizerek “emlak almanın şu ara tam zamanı “dedi.

Show Realty Çökmeköy'deki Turkuaz ofisini açtı!

Profesyonel Emlak Hizmeti veren Show Realty Türkiye’de büyümeye başladı.2 Yıl önce Türkiye pazarına giriş yapan Show Realty, Ümraniye-Çekmeköy’de 19.Franchise Emlak ofisi Turkuaz’ın açılışını yaptı.

Realty World Türkiye Kupası Ödül Töreni gerçekleşti!

Gayrimenkul sektörünün prestijli markası Realty World Türkiye’nin 2014 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi.

Realty-TR 3 yılda 250 şube açacak!

ABD'de büyüttü Türkiye'ye döndü 2000 yılında ABD'de başlayan ve 10 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu doğan Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı.

Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı!

Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı. 2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı.

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat  iletişim Haberi

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat  iletişim

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Wınnıg Tradıng Strategy İç ve Dış Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
GENEL TİCARET Her türlü ticari mal ve hizmetlerin ihracatını ve ithalatını yapmak. EMLAKÇILIK Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. İNŞAAT Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak. Her...