21 / 07 / 2024

sahibindex emlak raporları

sahibindex emlak raporları

E-ticaret platfromlarından Sahibinden.com'un Sahibindex "Emlak" verilerine göre, 2015'in ilk 3 ayında satılan ya da kiralanan emlak ilanı geçen yılın aynı dönemlerine göre yüzde 50 artarak 2 milyon 535 bin adede ulaştı.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hayata geçirdiği projelerin değerleme raporlarını yayınladı. Peki Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o dev projeler ve değerleri...

Avrasya Tüneli’nin emlak fiyatlarına etkisi 3 yılda yüzde 90’ı buldu!

sahibindex Emlak Endeksi, Avrasya Tüneli’nin İstanbul’da emlak piyasasını hareketlendirdiği bölgelerde bulunan satılık ve kiralık emlaklardaki 3 yıllık fiyat değişimini gözler önüne seriyor.

Bulvar İstanbul 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Bulvar İstanbul 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Evora Denizli 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Evora Denizli 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Emlak Konut İstanbul'daki 3 gayrimenkulün kira değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir, Ümraniye ve Başakşehir ilçelerinde yer alan gayrimenkullerin kira değerleme raporlarını yayınladı.

Ümraniye'de konut fiyatları arttı!

sahibinden.com, 2016 yılı Mayıs ayı emlak verilerini açıkladı. sahibindex Emlak Endeksi verilerine göre metro hattı Ümraniye’de satılık konutların metrekare fiyatında bir yılda yaklaşık yüzde 22; 3 yılda ise yüzde 59’luk artışa neden oldu.

Sahibindex Emlak Endeksi bireysel üyelerin hizmetinde!

Sahibinden.com, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği "Sahibindex Emlak Endeksi" uygulamasını, kurumsal üyelerinden sonra bireysel üyelerinin de hizmetine sunuyor.

Emlak Konut Hoşdere gayrimenkulünün revize değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 8 adet Parsel"in revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Çayyolu ve İstinye arsa değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya Çayyolu'nda ve İstanbul İstinye'de yer alan arsalara ait değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Emlak Konut GYO, Tekirdağ Kapaklı değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bulunan parseller için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Emlak Konut Etimesgut ve Yenimahalle arsa değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara'nın Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerindeki parseller için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporları...

Emlak Konut İmrahor ve Kazlıçeşme arsa değerleme raporları!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Fatih İmrahor ve Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alan parsellere ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte raporlar...

sahibindex emlak raporları Haberi

sahibindex emlak raporları

E-ticaret platfromlarından Sahibinden.com'un Sahibindex "Emlak" verilerine göre, 2015'in ilk 3 ayında satılan yada kiralanan emlak ilanı geçen yılın aynı dönemlerine göre yüzde 50 artarak 2 milyon 535 bin adede ulaştı. Tüketicilerin konut tercihlerinide gösteren Sahibindex Emlaak verilerine göre, 2015 satılık ve kiralık konutlarda 3 oda 1 salon, doğalgazlı ikinci katta bulunan sıfır daireler en çok rağbet gören konut tipleri oldu. Metrekareye göre satılıklar da 120 metrekare,kiralarda ise 100 metrekarelik daireler tüketicilerin öncelikli tercihleri arasında yer aldı.


Milat...