25 / 05 / 2024

Sahibindex Şubat Vasıta raporu

Sahibindex Şubat Vasıta raporu

Sahibindex Şubat Vasıta raporunu yayınladı. Sahibindencom verilerinden hazırlanan Sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre, bu ay otomobil satış oranında ocak ayına göre artış yaşandı.

Otomobil satan çok, ama alan yok! Tok satıcılar da pes edecek, fiyatlar düşecek!

İlan sitelerinde satılık vasıta ilanı sayısı bir haftada 38 bin arttı. Peki vatandaşlar otomobil fiyatları ile ilgili neler söyledi? İşte vatandaşların ve araç alacakların yorumları... 

Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil fiyatlarında düşüş devam ederken, Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı. 

Rekabet Kurumu'ndan emlak ilan sitelerine ceza yağmuru!

Rekabet Kurumu 29 Ocak tarihli Rekabet Kurulu kararlarını kamuoyu ile paylaştı. Rekabet Kurulu’nun aldığı karar göre emlak, vasıta satış/kiralama hizmeti veren ilan portallarına ceza yağdı. 

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Otomobil fiyatlarındaki düşüş tam gaz! Hemen bu son dakika rakamlarına bakın! 

sahibindencom'da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Ekim Vasıta raporuna göre model yılı 2019 ve sonrası olan araçların satıcılar tarafından istenen fiyatlarında gerileme kaydedildi. 

Araba alacaklara müjde! Genç araçların fiyatları geriliyor! Hemen bakın!

sahibindencom’da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Eylül Vasıta raporunda yer alan detaylara göre; son iki aylık dönemde model yılı 2019 ve sonrası olan araçların fiyatlarında yaşanan toplam düşüş yüzde 2 olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Renault yılda 700 bin elektrikli otomobil için düğmeye bastı

Fransız otomotiv devi Renault elektrikli vasıta piyasasındaki hacmini artırmanın yollarını arıyor. Markanın Fransa’da üreteceği elektrikli araç sayısı için şimdiden yıllık 700 bin adet olarak netleştirildi.

Araba alacaklar dikkat! Fiyatlar düştü! Hemen bu listeye ve rakamlara bakın!

sahibindencom’da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Ağustos Vasıta raporunun rakamları belli oldu. Peki en çok ilana verilen arabalar hangileri oldu? İşte ayrıntılar...

Otomobil satışı şubat ayında arttı!

Sahibindex Şubat Vasıta raporunu yayınladı. Sahibindencom verilerinden hazırlanan Sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre, bu ay otomobil satış oranında ocak ayına göre artış yaşandı.

Sivas'ta imar barışından 64 milyon lira gelir!

SİVAS'ta 8 Haziran 2018 tarihinde başlatılan İmar Barışı sürecine 55 bin kişi başvururken, 64 milyon gelir elde edildi. 

Kılavuz TOKİ Konutları'ndan 37'si satılıyor!

SİVAS'ta eski Özbelsan arazisi üzerine TOKİ tarafından inşa edilen konutlardan belediyeye ait 37'si satışa sunuluyor.

Gebze’ye yeni bir duble yol daha!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ağır vasıta araçlar başta olmak üzere trafiğin yoğun olduğu bölgede yeni alternatif güzergahlar oluşturmak için çalışmalar yapılıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçiş ücreti ağır geldi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Uğur Gürses bugünkü yazısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü anlattı. Gürses, köprün ücretinin ağır vasıta kullanan şöförlere ağır geleceğini söyledi.

Sahibindex Şubat Vasıta raporu Haberi

Sahibindex Şubat Vasıta raporu

Sahibindex Şubat Vasıta raporunu yayınladı. Sahibindencom verilerinden hazırlanan Sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre, bu ay otomobil satış oranında ocak ayına göre artış yaşandı.

Sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre, ilan yayınından kaldırılan, 10 yaş ve üstü araçların payında artış oldu.En çok ilan verilen kategori otomobil oldurken otomobili, minivan & panelvan, arazi/ SUV & Pick-up, ticari araçlar ve motosiklet izledi.

Otomobil satış oranında ise ocak ayına göre bir miktar artış kaydedildi.Toyota Corolla ise 5. sıra yer aldı. En çok ilanı verilen arazi/ SUV-Pick-up markası Nissan oldu.Marka-model sıralaması şu şekilde gerçekleşti, birinci sırayı Renault Clio aldı. Renault Clio'tu Volkswagen Passat, Renault Megane, Opel Astra takip etti. 

En çok hangi renkli araçlar ilana çıktı?

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, sahibindex Vasıta raporuna göre, şubat ayında...