29 / 04 / 2024

şahıhane evleri

şahıhane evleri

Seda İnşaat Şah-ı Hane Evleri'nde fiyatlar 180 bin liradan başlangıç gösteriyo, projenin teslimlerinin Eylül 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor

Şah-ı Hane Evleri'nde fiyatlar 180 bin liradan başlıyor!

Ümraniye Şah-ı Hane Evleri'nde fiyatlar 180 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

İzmir'de evleri hasar gören kiracılara 5 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak!

İzmir'de eşyasını alamayan vatandaşlara hane başına 30 bin lira eşya yardımı, yıkılmış, acil yıkılacak ve ağır hasarlı evlerin sahiplerine 13 bin lira, evleri bu durumda olan kiracılara da 5 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak.

Kadın girişimci ekosisteme uygun ürettiği ahşap evleri yurt dışına satıyor!

Sakarya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Korkmaz, tasarımını da kendisi yaparak ürettiği "1 oda 1 salon", "2 oda 1 salon üçgen", "karavan" ve "garaj" modellerinde doğal ahşap evleri ihraç ederek, ülke ekonomisine de katkı sağlıyor

Prefabrik ve küçük evlere yoğun ilgi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle şehir merkezlerindeki evlerinden uzun süre çıkamayan vatandaşlar, doğa içinde bir yaşam sürmek için prefabrik ve küçük ahşap evleri tercih ediyor. 

Gümüşhane'deki yayla evleri görenleri şaşırtıyor!

Gümüşhane’nin Taşköprü Yaylası’nda bulunan yayla evleri görenleri şaşkına çeviriyor. Aynı renkte ve aynı mimari ile yan yana yapılan 6 yayla evini görenler otel sanıyor.

Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar Çubuklu Vadi Evleri'nden ev aldı!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti kiracı olarak oturdukları Beykoz'daki Çubuklu Vadi Evleri'nden 2.5 milyon dolara villa satın aldı. Çift yeni evine Haziran'da taşınmayı planlıyor.

Bayburt Evleri korumaya alınıyor!

Taş duvarları, ahşap bezemeleri ve kırman örtüsüyle sivil mimarinin önemli örneklerinden kabul edilen Bayburt Evleri'nin korunması için çalışmalar başlatıldı. Kentte 37 binanın sivil mimari örneği olarak tescil edildi.

Sakarya Taraklı'daki evler yıkılma tehlikesi altında!

Her biri bin bir güçlükle, zor doğa koşullarında aylarca insan gücüyle uzaklardan taşınan malzemelerle yapılan Sakarya Taraklı'nın ahşap evleri ayakta zor duruyor.

Samsun Kuşhane Çivisiz Ahşap Cami'nin restorasyonu başladı!

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde eski bir mezarlığın ortasında bulunan 14'üncü yüzyıla ait tarihiKuşhane Çivisiz Ahşap Cami'nin restorasyonu başladı. Çivisiz cami 160 bin lira bedelle restore edilecek.

Adapazarı'ndaki ahşap ev mimarisi ile dikkat çekiyor!

Adapazarı’nda çizgi filmlerdeki evleri andıran şirin ahşap ev, mimarisi ile dikkat çekiyor. Evi görenler dönüp bir daha bakmaktan kendilerini alamıyor.

Ahıskalı ailelerin evleri hazır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Ukrayna'dan getirilmesi planlanan Ahıska Türkleri aile için Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde hazırlanan evlerin ilk etabı tamamlandı.

Gümüşhane Köse TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Konut taksitlerinin 420 TL ile ödendiği Gümüşhane Köse TOKİ Evleri 'nde toplam 1 adet konut açık satışa sunuluyor.Gümüşhane Köse TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

şahıhane evleri Haberi

şahıhane evleri

Ümraniye'de Seda İnşaat tarafından yaşama geçirilen Şah-ı Hane Evleri 9 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projede 86 konut bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor.