28 / 04 / 2024

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat adres

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat adres

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Önal, Eyup Yıldırım, Nazim Kılıç, Zafer Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Edition Hotel'in yerini butik Centric alıyor!

Levent’teki eski HSBC binasını alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un hizmete açtığı otel Edition Hotel kapılarını kapattı. Kapanan oteli, Hyatt Grubu’na bağlı Centric markası işletecek.

Büyükada Aşıklar Butik Hotel By Şükrü hizmete açıldı!

Büyükada’daki Aşıklar Tepesi’nde açılan Aşıklar Butik Hotel By Şükrü, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir davetle hizmete girdi.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynıyla lüks algısını güçlendiriyor!

Anadolu Yakası’nın İlk Ramada markalı oteli‘’Ramada İstanbul Asia Hotel’’; klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenilerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, eşsiz ve lüks bir butik otel olarak dikkat çekiyor.

Barbarossa Club&Hotel yoğun ilgi görüyor!

Türkiye'nin en uzun sahil şeridine sahip ili olan Mersin'in gözbebeği Kızkalesi'nin gözde tesislerinden Barbarossa Club&Hotel, gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelen turistlerden büyük rağbet görüyor.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel hizmete açıldı!

Alkoçlar grubunun yeni oteli Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı. 45 dönüm alana kurulan otelde, 152 oda ve süit yer alıyor. Butik otel anlayışıyla çalışacak otel ultra herşey dahil sistemle hizmet verecek.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı!

Alkoçlar grubunun yeni oteli Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı. 45 dönüm alana kurulan otelde, 152 oda ve süit yer alıyor. Butik otel anlayışıyla çalışacak otel ultra herşey dahil sistemle hizmet verecek..

Yalova Limak Thermal Butik Otel ödül aldı!

Yalova'daki Limak Thermal Boutique Hotel, " Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli " seçildi. Limak Thermal Boutique Hotel, "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli" seçildi.

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Önal, Eyup Yıldırım, Nazim Kılıç, Zafer Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Montania Hotel, İngiltere'de ödül aldı!

World Boutique Hotel Awards'ın İngiltere'de düzenlediği "Dünyanın En İyi Butik Hotelleri Ödül" törenine katılan Montania Special Class Hotel, "Ortadoğu'nun En İyi Classic Butik Oteli" ödülüne layık görüldü.

Montania Special Class Hotel'e En İyi Klasik Butik Oteli ödülü!

Montania Special Class Hotel, World Boutique Hotel Awards'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Marble Arch Hotel'de düzenlediği gecede 'Ortadoğu'nın En İyi Klasik Butik Otel'i ödülünü aldı.

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat adres Haberi

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat adres

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Önal, Eyup Yıldırım, Nazim Kılıç, Zafer Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri bu faaliyetler...