28 / 04 / 2024

Sahil Çalışma Planı

Sahil Çalışma Planı

Setur Marina ile Ege Ports Limanı arasındaki sahil şeridi dolduruluyor...

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den 18 maddelik eylem planı imzası! Maaş zamlarını 19 Mayıs'ta açıkladı: Şu anda topladık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye'de milyonlarca emekli, memur ve işçiyi ilgilendiren düzenlemeleri hazırlayan makam olarak dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Maaş zamları, 3600 ek gösterge ve asgari ücrete ek artış konusunun mimarı Bilgin'den son dakika bilgilendirmesi geldi.

Evden çalışma iyice oturuyor! Dünya devinden flaş karar

Koronavirüs salgınıyla hayatımıza giren evden çalışma iyice oturmaya başladı. Dünya devi Apple, çalışanlarını 3 günlüğüne çağırma planını erteledi.

Şirketler gayrimenkul ihtiyaçlarını azaltıyor: Hibrit çalışma geliyor! 

Google, Amerika'da aşılamanın başlamasıyla birlikte esnek çalışma saatlerinde değişiklik planları yapıyor. Şirket, bazı birimlerde haftada üç gün ofiste çalışma planı için pilot uygulama gerçekleştirecek. Netflix'te ev ve ofis olmak üzere çalışma takvimi oluşturuyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmalarının ertelendiğini bildirdi. Açıklamada, hava şartlarının düzelmesi durumunda yeni çalışma planının kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

TURYAP genel müdürlük kadrosu için çalışma arkadaşları arıyor!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, genel müdürlükte görevlendirmek üzere yeni çalışma arkadaşları arıyor. TURYAP’tan yapılan açıklamaya göre, yeniden yapılanma çerçevesinde, genel müdürlük ekibi güçlendirilecek.

Taksim Meydanı'nda yeni çalışma başladı!

Büyükşehir Belediyesi'nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

İnegöl'de konut dışı kentsel çalışma alanı yeniden belirleniyor!

Bursa İnegöl'e bağlı Akhisar Mahallesi'nde dört parsel üzerinden geçen doğalgaz boru hattı dikkate alınarak “Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanları”nın yeniden düzenlenmesine yönelik 1/5000 ölçekli İnegöl Revizyon+İlave Nazım İmar Planı Değişikliği askıda...

Havza yönetim heyetlerinin teşekkülü, görevleri, çalışma usul ve esasları hakkında tebliğ!

Havza yönetim heyetlerinin teşekkülü, görevleri, çalışma usul ve esasları hakkında tebliğ 20 Mayıs 2015 tarihinde 29361 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Havza yönetim heyetleri tebliği...

Çalışma Bakanlığı'ndan inşaatlarda iskele eğitimi!

İnşaatlarda gerekli tedbirlerin alınması ve işçi ile işverenlerin eğitilmesi için Çalışma Bakanlığı'na bağlı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) harekete geçti.

Dokuma Projesi Çalışma Grubu'nun raporu tanıtıldı!

Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun oluşturduğu dokuma alanı ile ilgili rapor basına tanıtıldı. Görüş ve öneriler dahilinde hazırlanan rapor, Kepez Belediye Meclisi’ne verilecek.

Muhtarlık çalışma saatleri 2015!

Muhtar, köy veya mahalle tüzel kişiliğinde, yönetiminin başında bulunan kişiler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, muhtarların görevleri nelerdir? Muhtarlık çalışma saatleri 2015 nelerdir? İşte yanıtı..

Kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında kurulan kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma usul ve esasları yönerge ile düzenleniyor.İşte kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları....

Sahil Çalışma Planı Haberi

Sahil Çalışma Planı

Aydın Kuşadası Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 'Sahil Çalışma Planı' ile Setur Marina ile Ege Ports Limanı arasındaki 2 kilometre uzunluğundaki sahil şeridinin doldurulması ile ilgili kararı aldı. Belediye, seçim öncesi söz verdikleri için kararı uygulayacaklarını söyledi. Mimarlar Odası Kuşadası Temsilciliği ise kararı 'endişe verici' olarak karşıladı. Bu değişiklik ilçeyi...