02 / 05 / 2024

sahil park teslim tarihi

sahil park teslim tarihi

Sahil Park Veliefendi projesinde satışlar tamamlandı. Teslimler için geri sayım başladı!

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Kıyı kesimlerinde 12 konut ve otel projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan tanıtımına katıldı. Tanıtımda önemli açıklamalarda bulunan Kurum, "Denetimlerimizde bugün itibarıyla 18 projenin incelemesini yaptık. 12 projede tespit edilen aykırılıklara ilişkin mühürleme işlemini uyguladık. Yine bu p

Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi!

Çekmeköy Park Evleri 3 milyar dolar yatırım bedeliyle Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi ne zaman?

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor!

Teknik Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor.

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Konya Kanyon Park teslim tarihi!

Kanyon Park projesinde 3+1'den 6+2'ye kadar daire seçenekleri sunuluyor. Seha Yapı imzası taşıyan projede fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor...

DKY Sahil Konutları teslim tarihi!

DKY Sahil Evleri İstanbul Kartal Atalar Sahili'nde DKY İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 14 Mayıs'a kadar cazip ödeme seçenekleri uygulanıyor...

Portre Sahil Pendik teslim tarihi!

Toplam 137 daireden meydana gelen Portre Sahil projesi 5 bin 500 metrekare alanda yükseliyor. Portre Sahil Pendik teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

DKY Sahil Rezidans teslim tarihi!

DKY Sahil Kartal Rezidans'ta vade farksız 5 yıl, 0,45 faizle 10 yıl taksitli ödemeler yapılıyor. Projede ev fiyatları 997 bin TL ile 2 milyon 884 bin TL arasında değişiyor...

Taşdelen Meydan Park teslim tarihi!

Toplam 84 daire ve 2 işyerinden oluşan Taşdelen Meydan Park Evleri'nde yüzde 50 peşinatın ardından kalan miktar daireler teslim alındıktan sonra ödenebiliyor...

Kocaali Sahil Park Projesi'nin ihalesi 30 Mart'ta!

Kısa süre önce Kocaali’ye Sahil Park ve Çevre Düzenleme Projesi hediye edeceklerini müjdeleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.

Portre Sahil Pendik teslim tarihi!

Toplam 137 daireden meydana gelen Portre Sahil Pendik projesinde daire fiyatları 499 bin 500 TL’den başlıyor. İşte Portre Sahil Pendik teslim tarihi...

sahil park teslim tarihi Haberi

sahil park teslim tarihi

KİPTAŞ ve YDA Group tarafından yapılan Sahil Park Velifendi projesinde yaşam başlıyor. Konut teslimleri 15 Temmuz’da başlayacak.


600 konutluk Sahilpark Veliefendi projesinde 11 blok bulunuyor. Bloklar 13 ve 14 kattan meydana geliyor. Konutların tümü satıldı. 


Deniz manzaralı Sahilpark Veliefendi projesinde  2+1 daireler 108 ila 125 metrekare, 3+1 daireler 137 metrekare olarak tasarlandı. 


KİPTAŞ Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında yapılan Sahil Park Evleri projesinde her daire için yeterli sayıda kapalı otopark, her blokta çift asansör, klima altyapısı, jeneratör ile ortak noktalarda kesintisiz enerji, yürüyüş ve bisiklet parkurları, fitness alanları, yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Metro, tramvay, deniz otobüsü, metrobüs gibi ulaşım araçlarına kolay ulaşım imkanı sunan SahilPark Veliefendi projesi Bakırköy Zeytinburnu sahil yoluna 1 kilometre mesafede yükseldi.  


0212 558 13 13