05 / 05 / 2024

Sahilada Residence ne zaman teslim

Sahilada Residence ne zaman teslim

Maltepe Sahilada'da lansman fiyatları için son gün 29 Şubat. Teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülen projede toplam 290 adet daire yer alıyor.

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Peki Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Toplam 284 daire ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesinde daire taksitleri 1.910 TL'den başlıyor. Peki Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Atiye Residence ne zaman bitecek?

İstanbul Kağıthane'de yer alan Atiye Residence projesinde konut fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Atiye Residence projesi 108 daireden meydana geliyor...

Aypark Residence ne zaman teslim?

Toplam 217 adet daireden oluşan proje İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yer alıyor. Projede daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Peki Aypark Residence ne zaman teslim?

Aypark Residence ne zaman satışta?

İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yükselen proje toplam 217 adet daireden oluşuyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Aypark Residence ne zaman satışta?

Sahilada Maltepe ne zaman teslim?

Sahilada Rezidans Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta yer alıyor. Proje 10 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Sahilada Maltepe ne zaman teslim edilir?

Adatepe Sahilada Residence satılık!

Adatepe Sahilada Residence satılık evlerin metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe Sahili'ne 300 metre mesafede yükselen Sahilada Residence projesinde 290 rezidans bulunuyor...

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence fiyat!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesinde 290 rezidans daire yer alıyor...

Maltepe Sahilada ne zaman teslim?

Sahilada Residence'de fiyatlar metrekare bazında 7 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe Adatepe'de inşa ediliyor. Peki Maltepe Sahilada ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Adatepe Sahilada Residence iletişim!

Adatepe Sahilada Residence iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 74 48. Teslimlerin 2 yıl sonra yapılacağı proje tren istasyonuna 10 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Sahilada Adatepe ne zaman teslim?

Sahilada Maltepe'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri mevcut. Proje Kapıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Sahilada Adatepe ne zaman teslim edilecek?

Sahilada Residence ne zaman teslim Haberi

Sahilada Residence ne zaman teslim

Sahilada Konutları tren istasyonuna 10 dakika, Maltepe Metrosu'na 16 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 28,5 kilometre, Bostancı İskelesi'ne 5 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor. 


Maltepe Sahilada'da lansman fiyatları için son gün 29 Şubat olarak belirtiliyor. 50 daire için uygulanan kampanya kapsamında fiyatlar 452 bin TL'den başlıyor. 


Kapıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Sahilada Rezidans İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Adatepe bölgesinde yükseliyor. Satılabilir alanı 47 bin metrekareden oluşan proje 25 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 


Adatepe Sahilada'da daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 loft ve dubleks şeklinde tasarlandığı proje 10 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 

Sahilada Maltepe satış fiyatları!

77 metrekarelik 1+1 daireler 452 bin TL,

133 metrekarelik 2+1 daireler 749 bin 600 TL, 

133 metrekarelik 3+1 daireler 757 bin TL, 

153 metrekarelik 3+1...