18 / 05 / 2024

Sahildeki yazlıkların taşınması

Sahildeki yazlıkların taşınması

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sahildeki yazlıkları denizden 6 kilometre içeri taşınmak için plan yapıldığını belirterek, “İstanbul’da rant kalmadı, gözlerini sahile diktiler. Plan hazır ama seçim var diye uygulamayı ertelediler” dedi...

Yazlıklarını belgesiz kiraya verene 600 bin TL ceza: Turizm amaçlı kiralama izin belgesinde şok! 

Edirne Saros Körfezi'nde yazlıklarını internet aracılığıyla kiraya verenlere 600 bin TL idari para cezası uygulandı. İşte ayrıntılar..

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınmasına ilişkin soru önergesi verdi. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın taşınma kararına öğrencilerden tepki!

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Kadıköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait binadan Göztepe’ye taşınma kararının alınmasına öğrencilerden tepki geldi.

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM gündeminde!

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yazlıkların satış fiyatında son durum ne? 

Koronavirüs salgını ile birlikte sezonluk bölgelerde talebin artması bu bölgelerde yazlık fiyatlarında da artışa neden oldu. Öyle ki bazı bölgelerde yazlık fiyatı yüzde 40 arttı. 

Yazlıklar kışlık oldu, ısınmaya talep arttı!

Koronavirüs salgını döneminde yazlıklarına taşınan birçok vatandaş nedeniyle, ısı pompası ve klima satışları arttı. 

Bakanlıkların kiralık bina sayısı ve kira tutarları TBMM gündeminde!

Bakanlıkların kiralık bina sayısı ve kira tutarları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tatilcilerin yönü değişti! Ege'deki o evlere talep arttı!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlık evlere talep arttı. Gayrimenkul danışmanı Zafer Nerez, Çeşme, Marmaris ve Kuşadası gibi turistik yerler başta olmak üzere sahil bölgesinde bulunan yazlıkların satış ve kiralanmasında yüzde 12 artış yaşandı.

Koronavirüsle yazlıklar ve bahçeli evlere talep arttı!

Koronavirüs salgını, emlak tercihlerini de değiştiriyor. Evde kal çağrısıyla birlikte vatandaşların akıllarına yazlıklar ve bahçeli müstakil evler geliyor. Salgınla birlikte rahat ve izole yaşamak isteyen vatandaşlar, arsa arayışlarını artırdı. Uzmanlar müstakil evlere talebin artacağını belirtiyor.

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk Bodrum'daki yazlıklarına taşındı!

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Ebru şancı ve Alparslan Öztürk çifti Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Trabzon'daki sanayi sitelerinin taşınması için fizibilite çalışmaları başlatılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada sanayilerin taşınması hususunda fizibilite çalışmalarına başlanılacağını söyledi.

İstanbul'da taşınmasına karar verilerin okullar tahliye ediliyor!

Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 5,8 şiddetindeki deprem sonrasında İstanbul'daki bazı okullarda hasar meydana geldi. İstanbul'da taşınmasına karar verilerin okullar tahliye ediliyor...

İÜ Veteriner ve Sağlık Bilimler Fakültesi'nin taşınması başladı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın 26 Eylül'de yaşanan depremde binaları hasar gören Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Büyükçekmece Yerleşkesi'ne taşınmasının büyük bölümünün bu cuma gününe kadar tamamlanacak...

Sahildeki yazlıkların taşınması Haberi

Sahildeki yazlıkların taşınması


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sahildeki yazlıkları denizden 6 kilometre içeri taşınmak için plan yapıldığını belirterek, “İstanbul’da rant kalmadı, gözlerini sahile diktiler. Plan hazır ama seçim var diye uygulamayı ertelediler” dedi.



Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sahildeki yazlıkları denizden 6 kilometre içeri taşınmak için plan yapıldığını belirterek, “İstanbul’da rant kalmadı, gözlerini sahile diktiler. Plan hazır ama seçim var diye uygulamayı ertelediler” dedi



Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sahildeki yazlıkların boşaltılarak yazlık sahiplerine kıyıdan 6 kilometre içeride yer verilmesi planının, yerel seçimler nedeniyle ertelendiğini, uygulamanın başlaması halinde sahillerde çok ciddi servet transferi olacağını söyledi. Işıklar, “İstanbul’da rant yeri kalmadı. İstanbul bunların gözünü karartmış. Avcılar’dan buraya kadar 100 kilometrelik bir bandı boşaltacaklar. Burada inanılmaz bir rant var” dedi.

Selimpaşa’dan Gümüşyaka’ya kadar Silivri’nin 42 kilometre...