02 / 05 / 2024

sahilpark veliefendi teslim

sahilpark veliefendi teslim

Sahil Park Veliefendi projesinde satışlar tamamlandı. Teslimler için geri sayım başladı!

Locamahal Veliefendi fiyat listesi!

Locamahal Veliefendi fiyat listesi 651 bin TL'den başlıyor. Locamahal Evleri 2020 yılında sahiplerine teslim edilecek...

Veliefendi Locamahal Evleri teslim tarihi!

Locamahal Evleri projesinde fiyatlar 641 bin TL'den başlıyor. Veliefendi Locamahal Evleri teslim tarihi ne zaman?

Veliefendi Locamahal daire fiyatları!

Veliefendi Locamahal daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Locamahal Veliefendi projesinde daireler 36 ay sonra teslim ediliyor...

Locamahal Veliefendi fiyatları!

Locamahal Veliefendi fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. KİPTAŞ Locamahal projesi 36 ay sonra teslim ediliyor...

Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Veliefendi Bakırköy City fiyatları!

Veliefendi Bakırköy City fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 2017 yılının Haziran ayında teslim edilecek proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa ediliyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi nerede?

The İstanbul Veliefendi projesinde 2. etap satışları başladı. Bu yılın sonunda teslim edilecek olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi nerede?

The İstanbul Veliefendi teslim tarihi!

The İstanbul Veliefedi teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi projesi 15 blok ve 1 rezidans kulesi halinde yükseliyor...

The İstanbul Veliefendi ne zaman teslim?

The İstanbul Veliefendi projesinde 786 tane daire yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 120 ay vade yapılıyor. Peki The İstanbul Veliefendi ne zaman teslim?

The İstanbul Veliefendi adres!

The İstanbul Veliefendi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Bu yılın sonunda teslim edilecek olan projede 786 tane daire yer alıyor. Proje YDA Gup ve Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.

Bakırköy Veliefendi Projesi ne zaman teslim?

Bakırköy Veliefendi Projesi ne zaman teslim? sorusuna haberimizi inceleyerek yanıt bulabilirsiniz. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 8 blok olarak yükseliyor ve projede banka kredisi kullanılabiliyor...

Ağaoğlu Veliefendi teslim tarihi!

Ağaoğlu Veliefendi teslim tarihi, ulaşım bilgileri ve proje detaylarını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

The İstanbul Veliefendi teslim!

The İstanbul Veliefendi teslim tarihi olarak belirlenen tarih haberimizin içinde yer alıyor...

sahilpark veliefendi teslim Haberi

sahilpark veliefendi teslim

KİPTAŞ ve YDA Group tarafından yapılan Sahil Park Velifendi projesinde yaşam başlıyor. Konut teslimleri 15 Temmuz’da başlayacak.


600 konutluk Sahilpark Veliefendi projesinde 11 blok bulunuyor. Bloklar 13 ve 14 kattan meydana geliyor. Konutların tümü satıldı. 


Deniz manzaralı Sahilpark Veliefendi projesinde  2+1 daireler 108 ila 125 metrekare, 3+1 daireler 137 metrekare olarak tasarlandı. 


KİPTAŞ Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında yapılan Sahil Park Evleri projesinde her daire için yeterli sayıda kapalı otopark, her blokta çift asansör, klima altyapısı, jeneratör ile ortak noktalarda kesintisiz enerji, yürüyüş ve bisiklet parkurları, fitness alanları, yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Metro, tramvay, deniz otobüsü, metrobüs gibi ulaşım araçlarına kolay ulaşım imkanı sunan SahilPark Veliefendi projesi Bakırköy Zeytinburnu sahil yoluna 1 kilometre mesafede yükseldi.  


0212 558 13 13