28 / 04 / 2024

Şahin Koç Çelik Sanayi idç

Şahin Koç Çelik Sanayi idç

Şahin-Koç Çelik Sanayi, İDÇ’nin üretim kapasitesini ikiye katladı. Çelikhane kapasitesini 1.5 milyon tona, haddehane kapasitesini de 950 bin tona çıkaran İDÇ, yapısal çelik ürünleriyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Borsayı hareketlendiren hamle! Koç Holding'den 630 milyonluk alım

Koç Holding, iştiraki olan Arçelik'in yüzde 0,87'sine karşılık gelen hisseyi Koç Holding Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'ndan 630 milyon lira karşılığında satın almış oldu.

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin ŞAhin tarafından kuruldu.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

Yanıkoğlu Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yanıkoğlu Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yanık tarafından kuruldu.

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Gamze Özçelik'ten sel mağdurlarına ev!

Umuda Koşanlar Derneği’yle insanlara yardım eden eski oyuncu Gamze Özçelik, Afrika ülkelerine açtığı su kuyularından sonra bu kez ev yapmaya karar verdi.

Gamze Özçelik'ten Arakan’daki mültecilere 25 ev!

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu Başkanı Gamze Özçelik, Arakan'da hükümetin zulmünden kaçıp Müslümanların sığındığı mülteci kampında yeni 25 adet ev yaptırdı.

4a Beton Çelik Malzemeleri Test Laboratuvarı İnşaat Mimarlık Müh.Ve Hayvancılık Hizm.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

4a Beton Çelik Malzemeleri Test Laboratuvarı İnşaat Mimarlık Müh.Ve Hayvancılık Hizm.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koçak, Cüneyt Bağcı, Mehmet Albustan ve Hüseyin Kaboğlu ortaklığında kuruldu.

Şahin Koç Çelik Sanayi idç Haberi

Şahin Koç Çelik Sanayi idç


İş Bankası’nın İzmir Demir Çelik’teki (İDÇ) hisselerini satın alarak, şirketi işletmeye başlattıktan sonra geçen 8 yıllık süreyi değerlendiren İDÇ Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, işletmeyi devraldıktan sonra yaptıkları yenileme ve kapasite artırımları ile yıllık çelikhane kapasitesini 700 bin tondan 1 milyon 500 bin tona, yıllık haddehane kapasitesini 750 bin tondan 950 bin tona çıkardıklarını açıkladı.Şahin, 2013 yılında Türkiye’nin ihtiyacı olan orta profil üretimi yapan Orta Profil Haddehanesi’nde de deneme üretimine başladıklarını belirtti.


İDÇ’nin Aliağa’daki ağır sanayi bölgesinde, uzun hadde mamulleri üretmek amacı ile 1975’te kurulduğunu, modern haddehane tesislerini 1983’te, çelikhanesini ise 1987’de işletmeye aldığını hatırlatan Halil Şahin, 500 bin metrekarenin üzerinde bir alanda üretimini sürdüren işletmeyi, 2008’de Şahin-Koç Çelik Sanayi olarak İş Bankası’ndan satın aldıklarını belirtti.


Ürün çeşitliliğini artırıyor


Şahin, işletmeyi aldıktan...