05 / 05 / 2024

Şahin Mahallesi Taziye Evi nerede

Şahin Mahallesi Taziye Evi nerede

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahin Mahallesi Taziye Evi Tarsuslu vatandaşların hizmetine açıldı.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa Lalaşahin Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

TEVAK'ın acı günü! Ayla Uluşahin vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) Milletvekili Üyesi Ayla Uluşahin vefat etti. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Şahin Sevin vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Şahin Sevin 9 Ocak 2018 (Dün) tarihinde vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınlanttı. 

Afyonkarahisar Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Afyonkarahisar Belediyesi Yunus Emre Mahallesi'nde hayata geçireceği taziye evinin temelini attı.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

Manisa Şehzeler kültürevi inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi çok amaçlı salon ve Kazım Karabekir Mahallesi taziye ve kültürevi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Tarsus Şahin Mahallesi Taziye Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahin Mahallesi Taziye Evi Tarsuslu vatandaşların hizmetine açıldı.

Osmangazi Emek Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde hayata geçirdiği Emek Taziye Evi'nin temeli atıldı. Taziye evi toplam bin 245 metrekare alan üzerine inşa edilecek.

Bilecik'te çatıdan düşen müteahhit Ahmet Şahin ağır yaralandı!

Bilecik Beşiktaş Mahallesi Dilaver Sokak üzerinde kaba inşaatı bitmiş 4 katlı bir binanın çatısındaki yapımı devam eden çalışmaları inceleyen müteahhit Ahmet Şahin (1982), bilinmeyen bir sebepten dolayı aşağı düştü.

Adana Yüreğir'de 18. taziye evi açıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 18’inci Taziye Evi’ni Karaahmetli Mahallesi’nde törenle hizmete açtı. Başkan Çelikcan “Kadim kültürümüzde taziye önemli bir gelenek. Acılar paylaştıkça azalır. Taziye Evlerimiz acılarımızı paylaştığımız buluşma noktalarımız” dedi.

Şahin Mahallesi Taziye Evi nerede Haberi

Şahin Mahallesi Taziye Evi nerede


Tarsus Belediyesi tarafından 18’nci açılış olan Şahin Mahallesi’nde yapılan Av. Abdülaziz Nokay ve Gürdemir Yapı taziye evi törenle açıldı.

Cuma namazına müteakip verilen yemeğin ardından program saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İlahi Sanatçısı Hasan Önal’ın mini konserinin ardından söz alan Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, hizmetler için teşekkür etti.

Aydın, “Değerli Başkanımız Burhanettin Kocamaz Tarsus Belediye başkanlığı zamanında kendisinden ne istediysek bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi. Aynı şekilde Başkanımız Şevket Can her zaman aramızdalar ve her zaman sıkıntılarımızı isteklerimizi biliyor. Anında bunları karşılıyor. Bu projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bugüne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 18’nci hizmetin açılışını yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Can, “Şahin mahallesini ziyaretlerimizde mahalleli özellikle bizlerden bir taziye...