14 / 05 / 2024

Şahin Pamuk Enerji

Şahin Pamuk Enerji

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı olan Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Cahit Bingöl, imar planlarını gelecek 50 yılı düşünerek yapacaklarını söyledi...

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Altuğ Sezerol, Turgut Öztürk, Onur İnan ve Şahin Kızılaslan ortaklığında kuruldu.

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Kızılay tarafından kuruldu.

Rafi Enerji İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafi Enerji İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şahin tarafından kuruldu.

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Talha Şahin tarafından kuruldu.

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Atılay Şahin ve Yücehan İrfani Doğan ortaklığında kuruldu.

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Aysel Pamuk tarafından kuruldu.

Projeinvest Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projeinvest Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Karakaş, Erdal Karakaş ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu. 

Gaplat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaplat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün Şahin Kayıkcı, Hüseyin Gürer ve Asım Mert İleri ortaklığında Fatih’te 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Do-En Doğu Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Do-En Doğu Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye ile Kadir Canlı ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Giresun ve Gümüşhane Pamuk Barajı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aziz Enerji Üretim Şirketi Giresun ve Gümüşhane illeri arasında Pamuk Barajı HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

Alşah Enerji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alşah Enerji Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar TL sermaye ile bugün Murat Burak Şahin tarafından kuruldu.

Moderen Yapı İnşaat Taahhüt Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Moderen Yapı İnşaat Taahhüt Enerji Yatırım Anonim Şirketi, Şahin Şahin Yöneim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi,Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Şahin Pamuk Enerji Haberi

Şahin Pamuk Enerji

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı olan Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Cahit Bingöl, kentte imar planlarının anlık kazançlara endeksli yapıldığını savunarak, spekülasyonların önüne geçmek için imar planlarını gelecek 50 yılı düşünerek yapacaklarını söyledi. 


CHP'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkam Burhan Cahit Bingöl, kentte imar planlarının geleceğe yönelik değil anlık kazançlara endekslenerek yapıldığını, eğitim ve okul için üretilemeyen arsaların, benzin istasyonu, konut ve ticaret alanları olarak değiştirilip ihale yoluyla satıldığım belirterek, "Biz imar planlarım gelecek 50 yılı düşünerek yapacağız, spekülasyona izin vermeyeceğiz" dedi. 


Nüfusu 2 milyona dayanan Gaziantep'in, önemli bir sanayi ve ticaret kenti olduğunu, Türkiye ile AB'nin, Ortadoğu'ya açılan ciddi bir diplomasi merkezi konumunda bulunduğunu ifade eden Bingöl,...