18 / 05 / 2024

Şahin Sarısoy

Şahin Sarısoy

Ocaklıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Tanrıkulu, Şahin Sarısoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Güvercin Caddesi'nde kuruldu.

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Sarısoy, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin hizmete açıldığını açıkladı.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Bernoulli Mühendislik Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bernoulli Mühendislik Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kaan Sarısoy tarafından kuruldu. 

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Sefa Sarısoy: 2016'da iki Monaco büyüklüğünde proje yaptık!

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

Konutta aidat sorununa kesin çözüm!

Ersa Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Sarısoy, “Doğru Mekanik Mühendislik çözümleri, konutlarda tüketici için sorun haline gelen yüksek aidat sorununa kesin çözüm getiriyor.”

Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmeh Galip Sarıgül, Mehmet Veysi Sarıgül ve Mehmet Şahin Sarıgül ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Fatma Şahin: Sarısalkım'a gökdelen isteniyor, yapamam!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası yayın politikasında gösterdiği duruşu nedeniyle ekibiyle birlikte Gazetemize teşekkür ziyaretine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bu vesileyle kentin sorunlarını konuştuk...

Sinop Ayancık taş ocağı ÇED raporuna tepki!

Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Çaylıoğlu köyüne Mitto isimli firmanın kalker ocağı tesisi kurdu. Ayancık Çevre Koruma Derneği Başkanı Mukaddem Sarısoy, şirketin aldığı ÇED olumlu kararının, hukuka uygun olmadan verildiğini söyledi.

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Uğur Şayan ve Yusuf Sarısoy tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.

Granitaş 2 yılda kapasitesini 1.5 milyon metrekare artırdı!

Yurt genelinde yedi adet granit ocağı bulunan Granitaş, bu ocaklardan çıkardığı graniti kendine ait beş fabrikada işliyor. Granitaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Sarısoy açıkladı.

Valente Tasarım ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Valente Tasarım ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Gülüzar Sarısoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Ataşehir, K Yapı Plaza'da kuruldu.

Şahin Sarısoy Haberi

Şahin Sarısoy

Ocaklıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Tanrıkulu, Şahin Sarısoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Ocaklıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü arsa ve araziler üzerine her türlü inşaat, konut inşaatları, villalar, kooperatif inşaatları, fabrikalar, atölye binaları, sanayi siteleri, kara yolları, köprüler, içme suyu, kanalizasyon tesis ve istemleri, elektrik, telefon doğal gaz tesisatları yüzme havuzları, spor tesisleri, oteller ve moteller ile her türlü alt yapı ve bayındırlık, inşaat, tesisat, işleri yapmak ve bunların enerji, çevre düzenleme, peyzaj işlerini yapmak, İnşaat ve bina iç ve dış tadilat tasarım ve dekorasyonunu Elektrik Elektronik ve Doğal gaz hizmetleri projeleri yapmak, Elektrik Doğal gaz  sıhhi tesisatları yapmak, yaptırmak ihalelerine girmek aldığı işleri üçüncü    ...