12 / 05 / 2024

Şahin Şömine İnşaat adres

Şahin Şömine İnşaat adres

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azize Şahin tarafından kuruldu.

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin vefat etti!

1948 Vefa Lisesi ve 1954 İTÜ Mühendislik Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin hayatını kaybetti.

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Sercan Toruk tarafından kuruldu.

Aktaş Şömine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Şömine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Enver Oluk  ve Haci Tamer Durhan tarafından kuruldu.

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin, Burak Şahin ve Haldun Şahin ortaklığında kuruldu.

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Şahin tarafından kuruldu. 

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Şahin Şömine İnşaat adres Haberi

Şahin Şömine İnşaat adres

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi konusu:
ŞÖMİNE İNŞAAT DEKORASYON 1. Her türlü şömine barbekü ocak fırın baca imalatı alımı satımı ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü şömine barbekü ocak fırın baca ile ilgili malzemenin üretimini alım satımını ithalat ve ihracatını montajını yapmak, yaptırmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık ve mühendislik, inşaat konusu ile ilgili montaj, tesisat, çevre düzenleme, iç düzenleme, dekorasyon...