02 / 05 / 2024

Şahin Tin kimdir

Şahin Tin kimdir

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde genel bütçeden Denizli'ye 22,5 milyar liralık yatırım yapıldığını açıkladı. 

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli'de depremzedeler için kalıcı konutlar yapılacak!

Depremzedelerle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Depremzede vatandaşlarımız için kalıcı konutlar inşa edilene kadar barınacakları yaşam evleri olarak nitelendirilen konteynırların bölgeye sevk edildi. Şimdi de kalıcı konutların yapılması ile ilgili süreç başlamıştır." dedi.

TOKİ Serinhisar 148 konutun ihalesi bugün!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TOKİ tarafından Serinhisar'da yapılacak 148 konutun ihalesinin 8 Mayıs günü düzenleneceğini açıkladı.

Denizli yeniden imar edildi!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde genel bütçeden Denizli'ye 22,5 milyar liralık yatırım yapıldığını açıkladı. 

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Denizli’nin 2023 hedefi 5 yeni OSB!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tin, bölgeye 5 yeni OSB kurulacağını söyledi.

Şahin Tin kimdir Haberi

Şahin Tin kimdir

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde genel bütçeden Denizli'ye 22,5 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti. Milletvekili Tin, yaptığı yazılı açıklamada, Denizli'nin, sanayisi ile hızla gelişen, üreten, kendi öz değerleriyle güçlenen ve büyüyen bir il olduğunu vurguladı.

Milliyet'te yer alan habere göre Denizli'nin, dokumanın, leblebi imalatının, ayakkabı üretiminin, deri sektörünün ve bıçakçılığın başkenti konumunda olduğunu aktaran Tin, şunları söyledi;

"Turizm ve sağlık gibi hizmete dayalı sektörlerin yanı sıra, tekstil ve konfeksiyon ile kablo, makine, enerji, mermer ve traverten, tarım, hayvancılık ve cam sanayisinde büyük yatırımlarıyla öne çıkan kentimizde sanayi çeşitli ve güçlüdür. Denizli, Türkiye'de en fazla ihracat yapan iller arasında 9. sırada yerini alarak, sanayi ve üretimde sadece ülkemizde değil, dünyada da önemli bir noktaya ulaşmıştır....