03 / 05 / 2024

şahinbey belediyesi müteahhitlik

şahinbey belediyesi müteahhitlik

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut üretmenin müteahhitlerin işi olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerin aktif rol üstlenmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu açıkladı.

Şahinbey Belediyesi'nden 58.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şahinbey Belediyesi mülkiyetinde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 58 milyon 538 bin 875 TL bedel isteniyor. 

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Şahinbey Belediyesi, 2018 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ikinci taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım 2018'de sona ereceği yönünde bir uyarı yaptı.

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cuma Güzel, Başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı konutlar mecliste konu oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan konutların tanıtımı amacıyla TRT'de yayınlanan reklamlara ve yapılan bir imar planı değişikliği mecliste konu oldu...

Şahinbey Belediyesi 1.500 yeni konutu satışa çıkardı!

Şahinbey Belediyesi tarafından 5 ayrı bölgede yapımı tamamlanan ve oturuma hazır bin 500 konut satışa sunuldu.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi'nin Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Aslan başkanlığında Belediye Meclis salonunda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi'nden şehit yakınlarına ve gazilere konut müjdesi!

Yaptığı sosyal konut projeleriyle birçok ailenin ev sahibi olma hayalini gerçekleştiren Şahinbey Belediyesi, şehit aileleri ve gazilerin kira öder gibi kolay ev sahibi olması için yaptığı projeyi hayata geçirdi.

Şahinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı, meclis 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 16.00'da yeniden toplanacak.

Ergün Turan: Şahinbey Belediyesi TOKİ gibi çalışan bir belediye!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını ve sosyal konutları inceleyerek, Yeşilvadi Parkı'nı gezdi.

Ergün Turan: Şahinbey Belediyesi TOKİ gibi çalışıyor!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını ve sosyal konutları inceleyerek, Yeşilvadi Parkı’nı gezdi. Ergün, Şahinbey Belediyesi’nin TOKİ gibi çalışan bir belediye olduğunu söyledi.

Şahinbey Belediyesi 72. sosyal tesisini açtı!

Şahinbey Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile her mahalleye bir sosyal tesis hedefinde bir adım daha ilerleyerek, 72. sosyal tesisini Akdere Mahallesi’nde vatandaşın hizmetine açtı.

İMKON: Müteahhitlik Hizmet Taslağı bir an evvel yasalaşmalı!

Türkiye Odalar ve borsalar birliği (TOBB) ile İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun (İMKON) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yürüttüğü 'Müteahhitlik Hizmet Taslağı' Bürokrat engeline takıldı.

şahinbey belediyesi müteahhitlik Haberi

şahinbey belediyesi müteahhitlik

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut üretmenin müteahhitlerin işi 

olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerin aktif rol üstlenmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu açıkladı. Şahinbey Bölgesinde üretilen 66 bin konuttan sadece 5 bininin belediyeler tarafından yapıldığını söyleyen Tahmazoğlu, belediyenin müteahhitlik yaptığı yolundaki eleştirilere katılmadığını ifade etti. 


MÜTEAHHİTLERLE 4 SAAT SÜREN TOPLANTI 

Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin ev sahipliğinde, Dernek Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, yaklaşık 200 civarında müteahhitle bir araya geldi. Toplantıda, Şahinbey bölgesindeki müteahhitlerin yaşadıkları sorunlar tartışıldı, birçok konuda fikir birliğine varıldı. Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra, teknik ekibinde tam kadro katıldıkları toplantı, yaklaşık 4 saat sürdü. Tahmazoğlu toplantıda, önce Şahinbey ilçesinde yaptığı çalışmaları anlattı, ardından müteahhitlerin sorularını tek tek cevapladı. 


APA TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ 

Toplantının açılışında söz alan İnşaat Müteahhitleri Derneği...