29 / 04 / 2024

şahinbey belediyesi projeleri

şahinbey belediyesi projeleri

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Şahinbey Belediyesi'nden Şahintepe'ye dev tesis!

Bugüne kadar 73 sosyal tesis yaparak vatandaşların hizmetine sunan Şahinbey Belediyesi, Şahintepe Mahallesi’ne dev bir sosyal tesis ve havuz yapıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden Bilim Sanat Merkezi!

Şahinbey Belediyesi eğitime verdiği destekler kapsamında üstün zekalı öğrencilerin eğitim almasını sağlamak için Bilim Sanat Merkezi yapıyor. Merkezin temeli 2 Ekim Cuma günü saat 16.00’da atılacak.

Şahinbey Belediyesi'nden Çağdaş Mahallesi´ne sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan cami ve sosyal tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Şahinbey Çağdaş Mahallesi’nde gerçekleşen törene Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz da katıldı...

Şahinbey Belediyesi 72. sosyal tesisini açtı!

Şahinbey Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile her mahalleye bir sosyal tesis hedefinde bir adım daha ilerleyerek, 72. sosyal tesisini Akdere Mahallesi’nde vatandaşın hizmetine açtı.

Gaziantep Şahinbey'de müteahhitlikle ilgili sorunlar masaya yatırıldı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut üretmenin müteahhitlerin işi olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerin aktif rol üstlenmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu açıkladı.

Şahinbey'e üçüncü kapalı yüzme havuzu yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey'de semt pazar sayısını sekize çıkardık!

Gaziantep'te esnafın ve vatandaşların huzurlu alışveriş yapması için semt pazarları inşa ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi.

Şahinbey Belediyesi Selçuklu Gençlik Merkezinin temelini attı!

Gençlik merkezi ve sosyal tesis yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi 4 mahalleye hitap edecek olan Selçuklu Gençlik Merkezinin temelini attı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Gaziantep ve Şahinbey'imiz hızla gelişiyor...

Türkiye'nin en büyük camisi ve en büyük parkı Şahinbey'de yapılacak!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 milyon 700 bin m2’lik Türkiye’nin en büyük parkını yapacaklarını ve parkın 1 ve 2. etaplarını Kasım ayı içinde halkın hizmetine sunacaklarını belirtti..

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Şahinbey Belediyesi'nden 58.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şahinbey Belediyesi mülkiyetinde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 58 milyon 538 bin 875 TL bedel isteniyor. 

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2019 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Şahinbey Belediyesi, 2018 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ikinci taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım 2018'de sona ereceği yönünde bir uyarı yaptı.

Şahinbey Belediyesi'nden 33.9 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şahinbey Belediyesi, Bağlarbaşı, Ocaklar Bülbülzade, Abdülhanithan, Karataş Mahalleleri'nde yer alan 8 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta yapılacak...

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cuma Güzel, Başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

şahinbey belediyesi projeleri Haberi

şahinbey belediyesi projeleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk yapı sektörünü Ortadoğu pazarıyla buluşturan BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı (BUILDEAST) ile eş zamanlı olarak düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’na belediye olarak kendilerinin de katılım gösterdiklerini dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre belediye olarak kentsel dönüşüm kapsamında 8 bin 200’ün üzerinde bina yıktıklarını, yine 3 milyar liralık yatırım yaptıklarını aktaran Tahmazoğlu, şunları söyledi;

"Bunların yanı sıra yapmış olduğumuz pazar yerleri, sosyal tesisler, gençlik merkezleri var. Baktığınızda inşaat alanının her bölümünde Şahinbey Belediyesi olarak yer alıyoruz. Bu vesileyle yaptığımız çalışmaların tanıtımı ve üretmiş olduğumuz konutların satışını bu fuarda gerçekleştiriyoruz. 76 bin 750 liradan başlayan fiyatlarla 1+1 konutlarımız, 118 bin liradan başlayan 2+1 konutlarımız, 132 bin...