05 / 05 / 2024

Şahinbey Çamlıca yatırımları

Şahinbey Çamlıca yatırımları

Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın hemen alt tarafında kalan alana meydan ve park yapılacağını söyledi.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 226 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Kaya Otelleri, 2020’de yatırımlarına devam edecek!

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Boa İnşaat Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boa İnşaat Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Levent Batu Karasu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kanlıca, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Erkan Adakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Çilehane Yolu Caddesi' nde kuruldu.

Çamlıca Yatırım ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yatırım ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Mehmet Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Orhan Veli Kanık Caddesi, Özkan Sokak Varışlı Plaza'da kuruldu.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi, 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak 2015 tarihinde Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1. Caddesi, Tem Plaza'da kuruldu.

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Şahinbey Çamlıca yatırımları Haberi

Şahinbey Çamlıca yatırımları


Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın hemen alt tarafında kalan alana meydan ve park yapılacağını söyledi.

Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla burada kamulaştırmasını yapılarak yıkılan evlerin yerine 1.172 konut yapan Şahinbey Belediyesi, bu alana park ve meydan yapmak için çalışmalara başladı. Çamlıca Konutları’nın ve yeni yapılan Çamlıca Cami’nin bulunduğu alanda 4 katlı bir bina daha kamulaştırılarak yıkıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bizzat iş makinesine çıkarak yıkılacak binaya ilk darbeleri vurdu. Çevresinde güvenlik çemberi oluşturulan bina dakikalar içerisinde yerle bir oldu.

Tahmazoğlu: “Hayırlı Uğurlu Olsun”

Başkan Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığımız kentsel...