04 / 05 / 2024

Şahinbey Geneyik Polis Lojmanları nerede

Şahinbey Geneyik Polis Lojmanları nerede

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı talebiyle TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan lojman projesi planlandı. Proje için bakanlığa başvuru yapıldı.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Gaziantep Şahinbey'e 3. polis merkezi inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi’de hayata geçirilen yeni polis merkezi inşaatını inceledi.

Gaziantep Şahinbey'de yeni bir sosyal tesis yapılıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi her mahalleye bir sosyal tesis yapma hedefinde adım adım ilerliyor. Şahinbey ilçe’nin yeni mahallerinden olan Geneyik Mahallesine yeni bir sosyal tesis kazandırılıyor.

Gaziantep Geneyik'te sosyal tesis inşaatı başladı!

Şahinbey Belediyesi Geneyik Mahallesine bir sosyal tesis kazandırılıyor. Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallelerinden olan Geneyik Mahallesi’ne 179.00 metrekare alan üzerine 2 kattan oluşacak olan sosyal tesisin yapımına başlandı.

TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..

TOKİ'den Şahinbey Geneyik'te 826 konutluk Polis Lojmanı!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı talebiyle TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan lojman projesi planlandı. Proje için bakanlığa başvuru yapıldı.

Şahinbey Belediyesi, 4 mahallede 32 arsayı satışa çıkarıyor!

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Güneykent, Mavikent, 23 Nisan ve de Kızılhisar Mahalleleri'nde yer alan 32 arsasını 03 Eylül Çarşamba günü Saat 15:30 'da ihaleye çıkarıyor

Şahinbey Belediyesi 14 adet arsayı 3 Eylül'de ihale ediyor!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi, 14 adet arsasını ihale usulüyle satışa çıkardı. 14 adet arsanın satış ihalesi 13 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 15:00' da gerçekleştirilecek...

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey hızla büyüyor!

Şahınbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 'Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor Son 5 yılda 130 bin kişilik nüfus artışımız oldu Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz' dedi.

Şahinbey'de yollar yapılıyor!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden bin olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey, hizmete doymuyor!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden biri olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey Geneyik Polis Lojmanları nerede Haberi

Şahinbey Geneyik Polis Lojmanları nerede


Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı'nın talebi doğrultusunda TOKİ tarafından, Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan proje yapılacak.


Geneyik Polis Lojmanları projesi 72 bin 409 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 11 katlı 21 blok olarak planlanan projede blokların bodrum katları hariç her katında 4 daire olacak. 20 milyon TL'ye mal olacak projenin 14 ayda tamamlanması hedefleniyor.


TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!


Gülcihan...