08 / 05 / 2024

Şahinbey Güzelvadi 2016 teslimi

Şahinbey Güzelvadi 2016 teslimi

247 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesindeki daireler için teslimler sona erdi.

Marmara Denizi'nde Tehlike: Korkutan deprem riski!

Marmara Denizi'ndeki Kuzey Marmara fayının büyük bir deprem riski taşıdığını söyleyen Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, yapılan çalışmalara göre 2016-2030 arasında İstanbul ve Marmara çevresindeki 7 il ile 50 ilçenin yüzde 50 oranında etkilenebileceğini belirtti.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 ve TOKİ Şahinbey kura sonucu isim listesi...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güneykent projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Mersin'de MİT'in kazı yaptığı 'gizemli ev' turistik mekana döndü!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 4 gecekondulu bir sokakta MİT gözetiminde 2016'da başlayarak 1 yıl boyunca devam eden kazının gerçekleştiği 'gizemli ev' meraklı vatandaşların ilgisini çeken mekan haline geldi.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şahinbey Güllüce Cami açıldı!

Gaziantep Şahinbey'in yeni mahalleri arasında yer alan Güllüce'de hayata geçirilen Güllüce Cami hizmete açıldı.

2017'de İstanbul'dan 6 bin kişi göç etti!

İstanbul, 2 yıldır net göç veriyor. 2016’da 71 bin göç veren İstanbul’dan 2017’de de 6 bin kişi kaçtı. Sahil hattına göç edenler bu bölgelerde konut fiyatlarını artırdı.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güzelvadi'de hayata geçirdiği konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Gayrimenkul satışlarında Ankara 1. sırada!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre, 2016 yılında Türkiye’de yaklaşık 2.4 milyon taşınmaz satışı gerçekeleştirilmiş. Ankara listede birinci sıra yer alıyor. 

TOKİ Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde yer alan konutlar için sözleşmeleri 18 Eylül-22 Eylül tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi başvuru tarihi!

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de yer alan 1 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşmeleri imzalandı!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 Adet Kentsel Dönüşüm Konut Projesi için sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor..

Takipteki konut kredi miktarı yüzde 0.49'a ulaştı!

Periskop analiz tarafından yayınlanan rapora göre 2016 Nisan ayında yüzde 0.47 olan takipteki konut kredi miktarı ise 2017 Nisan ayında yüzde 0.49 düzeylerine ulaştı...

Şahinbey Güzelvadi 2016 teslimi Haberi

Şahinbey Güzelvadi 2016 teslimi

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Projesi kapsamında yer alan toplam 247 adet konuttan 19 adedinin Kentsel Dönüşüm Hak Sahiplerine Gayrimenkul Satış Sözleşmesi İmzalatma ve Teslim İşlemleri bugün sona erdi. 


19 adet Kentsel Dönüşüm Konut Satış Sözleşmesinin Hak Sahiplerine İmzalatma İşlemleri T.Halk Bankası A.Ş. Karataş Şubesi tarafından, Konut Teslim İşlemleri ise projenin şantiyesinde Müşavir firma tarafından...