02 / 05 / 2024

Şahinbey hastane projesi

Şahinbey hastane projesi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları ve kurum müdürleri ile birlikte, 1875 yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birisi olacak olan Şehir Hastanesi’ni inceledi.

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi kapsamında sözleşme imzalandığı açıklandı. İşte Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesinin sözleşmesi ile ilgili detaylar...

Şahinbey TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Şahinbey projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şahinbey 2022 sosyal konut projesi...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Gaziantep Şahinbey'de 786 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Polateli-Şahinbey OSB'ye 250 bin kişilik konut projesi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden Polateli-Şahinbey OSB yakınlarında 250 bin kişilik konut inşa edeceklerini söyledi.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi'nde kura bugün çekiliyor!

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kura çekilişi bugün Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda yapılacak...  

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar sözleşme dönemi 2017!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi'ndeki konutların sözleşmeleri 17 Ağustos 2017-29 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar sözleşme dönemi başladı!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı. Sözleşmeler 21 Temmuz'a kadar imzalanacak..

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşmeleri imzalandı!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 Adet Kentsel Dönüşüm Konut Projesi için sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor..

Şahinbey hastane projesi Haberi

Şahinbey hastane projesi


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları ve kurum müdürleri ile birlikte, 1875 yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birisi olacak olan Şehir Hastanesi’ni inceledi.


Başkan Mehmet Tahmazoğlu : “Gaziantep’te hastane ihtiyacımız her zaman mevcut. Hızlı büyüyen bir şehre sahibiz ve Suriyeli misafirlerin gelmesi ile birlikte 2.000.000’nun üzerinde bir nüfus yoğunluğumuz oldu. Bu yoğunluk yeni hastane ihtiyacını da beraberinde getirdi. Bu nedenle yeni kuruduğumuz İbn-i Sina Mahallemizde 330.000 m2 alan üzerine 1875 yataklı Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birisi olacak olan Şehir Hastanesi hızla yükseliyor. Şehir Hastanesi, Şahinbey’imize ve Gaziantep’imize sağlık alanında çok büyük bir güç katacak. Biz de belediye olarak bu konuda ciddi destekler sağladık. Ayrıca yine Şahinbey bölgemizde bulunan Perilikaya semtimizde 65.000 m2 alanı kamulaştırarak, Sağlık Bakanlığına vermiştik....