05 / 05 / 2024

şahinbey kepeneke meydan mı yapılacak

şahinbey kepeneke meydan mı yapılacak

Kepenek Mahallesi’nde yapılması planlanan park ve meydan için kamulaştırması yapılan 3 katlı bina yıkıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu alanın İstanbul’da ki Sultan Ahmet Meydanı gibi geniş bir meydana dönüşeceğini söyledi.

Gaziantep Şıh Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun en önemli projeleri arasında gösterdiği Şıh Meydanı için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kamulaştırması yapılan evlerin yıkım çalışmaları devam ederken hafta sonu iki evin daha yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şahinbey Şıh Meydanı için kamulaştırma çalışmaları başladı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep'e, İstanbul'un meşhur meydanlarından Eyüp Sultan Meydanı'nın bir benzeri yaptırıyor

Şahinbey Kepenek Meydanı için bir bina daha yıkıldı!

Kepenek Mahallesinde daha önce kamulaştıran ve yapılan yıkımlar sonrasında bu alana park ve meydan yapan Şahinbey Belediyesi, Şıh Cami'sinin kuzey tarafında bulunan alanda 1 binayı daha yıktı.

Şahinbey Çamlıca'da park ve meydan çalışmaları başladı!

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Şahinbey Çamlıca'ya meydan ve park müjdesi!

Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın hemen alt tarafında kalan alana meydan ve park yapılacağını söyledi.

Gaziantep Şahinbey'e dev meydan müjdesi!

Kepenek Mahallesi’nde yapılması planlanan park ve meydan için kamulaştırması yapılan 3 katlı bina yıkıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu alanın İstanbul’da ki Sultan Ahmet Meydanı gibi geniş bir meydana dönüşeceğini söyledi.

Gaziantep Şahinbey'de park yapım çalışmaları ne durumda?

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi, Kepenek Mahallesi'ne büyük bir meydan ve park yapmak için yıkım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şahinbey'de 3 katlı bina böyle yıkıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yapılması planlanan park ve meydan için kamulaştırması yapılan 3 katlı bina planlı şekilde yıkılırken, olay anı kameralar tarafından kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Şahinbey'de kamulaştırılan alanlarda yıkımlar başladı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Kepenek Mahallesi’nde yapılan kamulaştırmanın ardından yıkımlar başladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kamulaştırma sonrasında mahalleye yeni bir meydan ve park yapılacağını söyledi.

Gaziantep Akkent Meydan Parkı açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan, 40 bin metrekare alana sahip, Akkent meydan parkı açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Şahinbey Belediyesi’nin açılışlarına yetişemiyoruz.” dedi

Akkent Meydan Parkı'nın açılışı Cumartesi günü yapılacak!

399 adet park yaparak halkın hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, yapımını tamamladığı 40 bin metrekare alana sahip 400'üncü park olan Akkent Meydan Parkı'nın açılışını cumartesi günü yapacak.

Şahinbey 4 tarihi binayı kamulaştırıp restorasyonunu tamamladı!

Şahinbey Belediyesi kültürel ve tarihi dokuya sahip çıkarak, Şıh Cami yanında bulunan park, meydan ve sokak yenileme projelerine ek olarak kültür mirası olan 4 tarihi binayı kamulaştırarak, restorasyonlarını tamamladı....

Roberto Bravo, Kremlin Meydanı'nda mağaza açtı!

İkitelli'de temeli atılan mücevher markası Roberto Bravo dünyaya açıldı. 7 ülkeye ihracat yapan şirket son mağazasını Kremlin Meydanı'nda açtı. Marka sıradışı pazarlama stratejisiyle satış noktalarını 130'dan 170'e çıkaracak

şahinbey kepeneke meydan mı yapılacak Haberi

şahinbey kepeneke meydan mı yapılacak


Kepenek Mahallesinde daha önce yaklaşık 32 binayı kamulaştıran ve yapılan yıkımlar sonrasında bu alana park ve meydan yapan Şahinbey Belediyesi, Şıh Cami’sinin arkasında bulunan alanda da park ve meydan çalışması yapmak için kamulaştırmalar yaptı. Şeyh Fettulah Cami’nin kuzeyinde kalan yaklaşık 50 binayı kamulaştırarak yıkan Şahinbey Belediyesi alanın ortasında kalan 3 katlı binayı da yıkarak alanı tamamen açtı.


Başkan Tahmazoğlu: “Burası Sultan Ahmet Meydanı Gibi Olacak”


Yıkım yapılacak alanı ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra yıkım ekibinin yanına giden Başkan Tahmazoğlu, gerçekleştirilecek yıkım hakkında bilgi aldı. Alanda bulunan araçlar çekildikten ve çevre evlerde kalan vatandaşlar uyarıldıktan sonra ise iş makinesi ile 3 katlı binanın yıkımı gerçekleştirildi. Yıkım sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan...