29 / 04 / 2024

şahinbey Mavikent 4.etap son durum

şahinbey Mavikent 4.etap son durum

Şahinbey Belediyesi’nin dar gelirli ailelere yönelik yaptığı ve daha önce 3 etapta 2.340 aileyi ev sahibi yaptığı Mavikent Konutlarının 4’üncü etabı hızla yükseliyor.

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

Şahinbey Mavikent 5. Etap projesinin temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. Etap konutlarının temeli Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla atıldı.

Mavikent 5. Etap 2018'de teslim!

Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında, Şahinbey Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısının 1.oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Mavikent 5. Etap projesinin 2018'de teslim edilmesi planlandığı açıklandı.

Şahinbey Mavikent 5. Etap kuraları çekildi!

Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için inşa ettiği Mavikent 5. Etap Konutları'nın kura çekilişi dün gerçekleşti.

Şahinbey Mavikent 5. Etap 1000 konut kura çekilişi sonuçları!

1000 konutlu olarak planlanan Şahinbey Mavikent 5. Etap Evleri için kura bugün çekiliyor. Şahinbey Mavikent 5. Etap 1000 konut kura çekilişi sonuçları açıklandıktan sonra burada yer alacak...

Mavikent 5. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

1000 ailenin ev sahibi olacağı Mavikent 5. Etap kura çekilişi Karataş Şahinbey Spor Salonunda saat: 09.30’da başlıyor. Peki, Mavikent 5. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Mavikent 5. Etap Şahinbey sonuçları tam liste!

Mavikent 5. Etap Şahinbey sonuçları tam liste henüz açıklanmadı. Mavikent 5. Etap Şahinbey sonuçları tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Şahinbey Belediyesi Mavikent 5. Etap sonucu sıralı isim listesi!

Şahinbey Belediyesi Mavikent 5. Etap sonucu sıralı isim listesi henüz açıklanmadı. Şahinbey Belediyesi Mavikent 5. Etap sonucu sıralı isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Şahinbey Mavikent 5. Etap sonucu 2 Nisan 2017!

Şahinbey Mavikent 5. Etap sonucu 2 Nisan 2017 henüz açıklanmadı. Şahinbey Mavikent 5. Etap sonucu 2 Nisan 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Şahinbey Mavikent 5. Etap kura sonuçları isim listesi!

Şahinbey Mavikent 5. Etap kura sonuçları isim listesi henüz açıklanmadı. Şahinbey Mavikent 5. Etap kura sonuçları isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Mavikent 5. Etap kura yeri!

Şahinbey Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte hayata geçireceği Mavikent 5. Etap'taki daireler kura ile satılacak. İşte, TOKİ Mavikent 5. Etap kura yeri...

TOKİ Mavikent 5. Etap kurası ne zaman?

Şahinbey Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte hayata geçirdiği Mavikent 5. Etap projesinde kura için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Mavikent 5. Etap kurası ne zaman?

şahinbey Mavikent 4.etap son durum Haberi

şahinbey Mavikent 4.etap son durum


Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabı da yükselmeye başladı. Geçtiğimiz Ağustos ayında belirlenen 1.000 ailenin oturacağı Mavikent 4’üncü etapta çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. 30 bin kişinin başvurduğu ve yapılan kurayla 1.000 kişinin belirlendiği konutların devamının yapılması için de çalışmalar başladı.

“4’üncü Etap Yapılıyor 5’inci Etap İçin Çalışmalar Başladı”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bütün vatandaşlar ev sahibi oluncaya kadar konut üretimine devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu:

“Daha önce Mavikent Konutları 1, 2 ve 3’üncü etaplarda 2 bin 340 konutu tamamlayarak dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapmıştık. Şu an orada oturan vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Şu anda kendi konutlarında oturmaya devam ediyorlar....