06 / 05 / 2024

Şahinbey Parkı ticarethaneleri

Şahinbey Parkı ticarethaneleri

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey Parkı'ndaki tesis ve ticarethaneleri kompleks olarak kapalı teklif usulü ihale yoluyla 5 yıl süreyle kiraya veriyor

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Gaziantep Şahinbey'e 7.5 yılda 536 park!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7.5 yılda 536 park yaparak Şahinbey’i yaşanılabilir bir ilçe haline getirdi.

Gaziantep Şahinbey'e bir sosyal tesis daha!

Her mahalleye bir sosyal tesis yapma anlayışı ile yola çıkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Mahallesine park, cami ve sosyal tesisi bir arada yapıyor.

Şahinbey Kepenek Meydanı için bir bina daha yıkıldı!

Kepenek Mahallesinde daha önce kamulaştıran ve yapılan yıkımlar sonrasında bu alana park ve meydan yapan Şahinbey Belediyesi, Şıh Cami'sinin kuzey tarafında bulunan alanda 1 binayı daha yıktı.

Şahinbey'de boş binalar yıkıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, parkı olmayan Bozoklar Mahallesi'nde kamulaştırması yapılan atıl yapıdaki binaların yıkımını yaparak park için yeni alan açtı.

Şahinbey'deki atıl binalar yıkılıyor!

Son altı yılda sosyal tesis sayısını 73’e çıkaran Şahinbey Belediyesi, Bozoklar Mahallesinde yaptığı sosyal tesis ve park çalışmalarının ardından parkı genişletmek için çevredeki evlerin kamulaştırmasına ve yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Gaziantep Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımını yaptı

Türkiye'nin en büyük parkı: Yeşilvadi Parkı

Gaziantep Şahinbey Belediyesince 1 milyon 700 bin metrekarelik alana kurulan biyolojik gölet ve 8 bin kişilik amfi tiyatronun yapıldığı Yeşilvadi Parkı'ndaki çalışmalar sürüyor. İşte ayrıntılar...

Şahinbey Yeşil Vadi Parkı inşaatında son durum!

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve basın mensuplarıyla beraber yapımı devam eden Yeşil Vadi Parkı’nı gezdi.

Şahinbey Yeşilvadi Parkı çalışmalarında son durum!

Şahinbey Belediyesince 1 milyon 700 bin metrekarelik alana yapılan Yeşilvadi Parkı içine 86 bin 500 metrekarelik biyolojik gölet ve 8 bin kişilik amfi tiyatro yapıldı.

Ergün Turan: Şahinbey Belediyesi TOKİ gibi çalışan bir belediye!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını ve sosyal konutları inceleyerek, Yeşilvadi Parkı'nı gezdi.

Ergün Turan: Şahinbey Belediyesi TOKİ gibi çalışıyor!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını ve sosyal konutları inceleyerek, Yeşilvadi Parkı’nı gezdi. Ergün, Şahinbey Belediyesi’nin TOKİ gibi çalışan bir belediye olduğunu söyledi.

Şahinbey Parkı ticarethaneleri Haberi

Şahinbey Parkı ticarethaneleri
Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey Parkı içerisinde yer alan tesis ve ticarethaneleri kompleks olarak kapalı teklif usulü ihale yoluyla 5 yıl süreyle kiraya veriyor. Bir yıllık muhammen kira bedeli 360 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 15.30'da Belediye Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak. 
İhale ilanını görüntülemek için