05 / 05 / 2024

şahinbey pazaryeri projeleri

şahinbey pazaryeri projeleri

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kazandıran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde yaptığı Uzay Çatılı Pazar yerinde çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Şahinbey yeniden inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Bayburt Arpalı'da TOKİ projeleri hazırlandı!

Bayburt Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, 2016 yılında beldede faaliyete geçirmek istedikleri projeleri anlattı. 2016 yılı içerisinde Kapalı pazaryeri, TOKİ, gençlik merkezi gibi önemli projelere imza atmak için harekete geçtiklerini kaydetti.

Şahinbey'deki projeler vatandaşlara tanıtılıyor!

Şahinbey Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları, her gün iki otobüsle Şahinbey İlçesinde yapılan çalışmaları ve projeleri gezdiriyor. Şahinbey Belediyesi yapmış olduğu projeleri bu şekilde tanıtıyor.

Şahinbey projelerini 41 bin 815 kişi gezdi!

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı projeleri yurt dışından ve şehir dışından gelen heyetlerde dahil 41 bin 815 kişi gezdi. Vatandaşlar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tâhmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dediler.

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden Şahinbey'e ziyaret!

Şahinbey Belediyesi’nde yapılan parklar, yeşil alanlar, sosyal tesisler, konut projeleri ve belediyenin diğer çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Gaziantep’e gelen Manisa Şehzadeler Belediyesi Başkanı Şahinbey'i ziyaret etti

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı!

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı. Şahinbey Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı ve yapacağı projeleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek anlattı.

Bornova pazaryeri projeleri yıl içinde hizmete açılacak!

Bornova Belediyesi EVKA - 4, Işıkkent, Pınarbaşı, Doğanlar ve Mevlana 'dan sonra, belediye Çamkule, EVKA 3 ve merkez pazaryerlerini de bu yıl içinde hizmete açmak istiyor

Şişli konut projeleri 2013!

Şişli'de yükselen konut projelerini sizler için derledik. Lokasyon avantajını kullanarak yükselişini sürdüren bölgede konut fiyatları 277 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor. İşte Şişli konut projeleri 2013...

şahinbey pazaryeri projeleri Haberi

şahinbey pazaryeri projeleri


İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kazandıran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde yaptığı Uzay Çatılı Pazar yerinde çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. 11 bin 650 metrekare alan üzerinde yapımı devam eden Pazar yerinde 180 adet tezgah alanı, bay-bayan WC, Zabıta kontrol odası ve mescit bulunacak. Pazar yerinin alt kısmı ise sosyal tesis ile küçük dükkanlar şeklinde kullanılacak. Hızlı bir şekilde yapımı devam eden uzay çatılı Pazar yeri, önümüzdeki aylarda hizmete girmesi hedefleniyor. Mahallelerine yapılan uzay çatılı Pazar yerini sevindirici olduğunu dile getiren Onutkutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Korurer, “Mahallemiz hızla büyüyen bir mahalle olduğu için bir Pazar yerine ihtiyacımız vardı. Bu konuyla ilgili Şehitkamil Belediye Başkanımızla irtibata geçtik ve kendisi de sağolsun, bizleri kırmayarak,...