02 / 05 / 2024

şahinbey polis merkezleri

şahinbey polis merkezleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi’de hayata geçirilen yeni polis merkezi inşaatını inceledi.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Gaziantep Şahinbey'e 3. polis merkezi inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi’de hayata geçirilen yeni polis merkezi inşaatını inceledi.

İstanbul'daki polis merkezleri satışa mı çıkarılacak?

İstanbul’daki birçok polis merkezi ve ilçe emniyet müdürlüğü binasının satışı için düğmeye basıldı. İstanbul Şişli’deki Teşvikiye Polis Merkezi ve ilçe emniyet müdürlüğünün de yer aldığı 8 kamu binası için değer tespiti yapılyor.

TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..

TOKİ'den Şahinbey Geneyik'te 826 konutluk Polis Lojmanı!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı talebiyle TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan lojman projesi planlandı. Proje için bakanlığa başvuru yapıldı.

Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne (POMEM) öğrenci alınacak! İşte başvuru koşulları...

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı mesleki temel eğitimin verildiği; parasız, yatılı ve üniformalı eğitim kurumları olan Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne öğrenci alımı için başvurular 13 Ekim 2014 tarihinde başlayacak.

VİKO projelerini AR-GE Merkezleri Zirvesinde ziyaretçilerine sundu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı ilk AR-GE Merkezi olan VİKO, yenilikçi ürün ve çözümleri ile AR-GE Merkezi kapsamında oluşturduğu projeleri AR-GE Merkezleri Zirvesinde ziyaretçilerinin beğenisine sundu...

Gaziantep Şahinbey TOKİ 247 adet konut yapım işi ihalesi bugün!

Gaziantep İli Şahinbey İlçesi Güzelvadi 247 Adet Konut, Kahvelipınar Mahallesi 725 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 247 adet konut yapım işi ihalesi 25 Kasım!

Gaziantep İli Şahinbey İlçesi Güzelvadi 247 Adet Konut, Kahvelipınar Mahallesi 725 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri açılışı yapıldı!

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri açılışı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Murat Kocakaya, ' Hedefimiz, Türk sporunu olimpiyatlarda hak ettiği yere getirmek' dedi...

Hulusi Belgü: Şehirle bütünleşen alışveriş merkezleri ön plana çıkacak!

Multi Development Türkiye CEO’su ve AYD Başkanı Hulusi Belgü geleceğin alışveriş merkezlerine ilişkin ipuçları verdi. Belgü, “Şehirle bütünleşen, fonksiyonel alışveriş merkezleri ön plana çıkacak” dedi

şahinbey polis merkezleri Haberi

şahinbey polis merkezleri

Şahinbey İlçesi’ne daha önce Karataş ve Düztepe Polis Merkezleri’ni inşa eden Emniyete devreden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Yelivadi Parkı’nın karşısına inşa edilen ve 3. Polis merkezi olan Yeşilvadi Polis Merkezi’nin inşaat çalışmalarını gezerek incelemeler yaptı.

Bu Yıl İçerisinde Tamamlayacağız

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgenin güvenliğini sağlamak için Yeşilvadi Polis Merkezi’ni inşa ettiklerini söyleyerek,  “Yeşilvadi Parkımızın karşısına Yeşilvadi Polis Merkezimizi inşa ediyoruz. Yeşilvadi Polis Merkezimiz Akdere, Vatan, Beybahçe, Fırat ve Narlı Tepe Mahallerinin güvenlik ihtiyacını karşılayacak. Şahinbey Belediyesi olarak yaptığımız bu 3. Polis merkezi oluyor. İnşaatımız hızla devam ediyor. Amacımız bu bölgede vatandaşlarımızın güvenlik ihtiyacını karşılamak. Polis merkezimizi bu yıl içerisinde tamamlayıp emniyete teslim edeceğiz. Şimdiden vatandaşlarımıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde...