29 / 04 / 2024

şahinbey sanayi sitesi

şahinbey sanayi sitesi

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve şu ana kadar 900 esnafın taşındığı Şahinbey Sanayi Sitesi'nde yapımı devam eden sosyal tesistede sona gelindi.

Şahinbey Sanayi Sitesi’ne Sosyal Tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve şu ana kadar 900 esnafın taşındığı Şahinbey Sanayi Sitesi’nde yapımı devam eden sosyal tesiste sona gelindi. İşte projeyle ilgili ayrıntılar...

Şahinbey Sanayi Sitesi'ne 845 esnaf taşındı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Sanayi Sitesine taşınan esnafı ziyaret ederken, şehir içindeki esnafın yüzde 90'nının taşınma işlemini tamamladığını dile getirdi.

Gaziantep Şahinbey'de modern sanayi sitesi kuruluyor!

Gaziantep ' in Şahinbey ilçesinin kanayan yarası olan mahalle arasındaki oto tamircileri şehir dışına taşınıyor. Şahinbey Belediyesi ' nin yaptığı sanayi sitesinde son düzenlemeler yapılıyor...

Şahinbey Sanayi Sitesinde asfaltlama çalışması başladı!

Şahinbey Belediyesi tarafından oto tamirci esnafı için yapılan ve hak sahipleri belirlenen Şahinbey Sanayi Sitesi'nde asfaltlama çalışması başladı.Yapılan çalışmayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yerinde inceledi...

Şahinbey Sanayi Sitesi yıl sonunda tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından başta eski garajlar bölgesi olmak üzere şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafının taşınacağı ve modern çalışma alanlarının olacağı Şahinbey Sanayi Sitesi yapımı yıl sonunda sona eriyor...

Erdoğan Bayraktar: Şehirlerimizi 20 yılda kaçak yapılardan kurtaracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "20 yıl içerisinde inşallah şehirlerimizi kaçak yapılardan, depreme dayanıksız yapılardan kurtarmamız lazım, kurtaracağız; bunun için seferberlik başlattık" dedi...

Şahinbey Oto Sanayi Sitesi'ne taşınmalar tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Oto Sanayi Sitesi bütün esnafın taşınmasıyla faal olarak çalışmaya başladı.

TOKİ'ye devredilen Akıllı Sanayi Sitesi yönetim kurbanı oldu!

Ankara'yı Orta Anadolu'nun en büyük sanayi merkezi haline getirecek "Akıllı Sanayi Sitesi", bakanlık ve TOKİ onayına rağmen 8 yıldır değişen yönetimlerin kurbanı oldu.

Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı.

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından Yeşil İnşaat'a yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli törenle atıldı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne 934 adet iş yeri yapılacak!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekarelik A, B, C, D, E tipi modülünde ilk etapta bin 934 adet iş yeri yapılacak.

Aksaray'ın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı!

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

BESOB Büyük Sanayi Sitesi ne zaman bitecek?

Bursa şehir merkezine 17 kilometre mesafede olan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nde alt ve üst yapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından sektörler buraya taşınmaya başlayacak.

Bursa'da Büyük Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli katıldığı törenle atıldı.

BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa'da küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi kuruluyor!

Toplu Konut İdaresinca (TOKİ) Bursa merkezdeki esnaf ve sanatkarların şehir içindeki iş yerlerinden modem bir sanayi sitesine taşınması amacıyla inşasına devam edilen Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı çalışmaları sürüyor

şahinbey sanayi sitesi Haberi

şahinbey sanayi sitesi

Şahinbey Belediyesi tarafından şehir merkezinde ki oto tamirci esnafının taşınması için 320 bin metrekare alan üzerine yaptırılan ve bin 16 işyerinden oluşan Şahinbey Sanayi Sitesi'ne şu ana kadar 900 esnaf taşındı. Kira öder gibi işyeri sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan esnafa bir müjde daha veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sanayi sitesi içinde yaptıkları sosyal tesisin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. Son aşamasına gelinen Şahinbey Sanayi Sitesi Sosyal Tesisi'nde incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, kısa süre sonra tamamlanacak sosyal tesisin esnafın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek yapıda olacağını söyledi. Sosyal tesiste esnafın toplantı yapabileceği 300 kişilik konferans salonunun da bulunduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Sanayi Sitemiz tamamlandı ve esnaflarımız taşındı, şu anda içinde çalışıyorlar. Burada planladığımız sosyal tesisimiz de bitme aşamasına geldi" dedi. 


Sabah...