05 / 05 / 2024

Şahinbey sosyal tesis çalışmaları

Şahinbey sosyal tesis çalışmaları

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve şu ana kadar 900 esnafın taşındığı Şahinbey Sanayi Sitesi'nde yapımı devam eden sosyal tesistede sona gelindi.

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Şahinbey Belediyesi'nden 123’üncü sosyal tesis!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Sergen Mezrasına yaptırmış olduğu cami ve sosyal tesis açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep Şahinbey'de her mahalleye sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesi’nde inşa edilen sosyal tesis ve taziye evi çalışmalarını yerinde inceledi.

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Şahinbey Kıbrıs mahallesine yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Kıbrıs mahallesine sosyal tesis inşa ediyor.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Şenyurt Mahallesi'ne yeni sosyal tesis inşa ediyor.

Şahinbey Çörekli'ye sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi'nin yeni mahallelerinden olan Çörekli Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesis ve caminin açılışı gerçekleşti.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Gaziantep Şehitkamil'e üç yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi, 3 farklı mahallede aynı anda sosyal tesis inşaatı için çalışmalara başladı.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Şahinbey sosyal tesis çalışmaları Haberi

Şahinbey sosyal tesis çalışmaları

Şahinbey Belediyesi tarafından şehir merkezinde ki oto tamirci esnafının taşınması için 320 bin metrekare alan üzerine yaptırılan ve bin 16 işyerinden oluşan Şahinbey Sanayi Sitesi'ne şu ana kadar 900 esnaf taşındı. Kira öder gibi işyeri sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan esnafa bir müjde daha veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sanayi sitesi içinde yaptıkları sosyal tesisin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. Son aşamasına gelinen Şahinbey Sanayi Sitesi Sosyal Tesisi'nde incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, kısa süre sonra tamamlanacak sosyal tesisin esnafın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek yapıda olacağını söyledi. Sosyal tesiste esnafın toplantı yapabileceği 300 kişilik konferans salonunun da bulunduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Sanayi Sitemiz tamamlandı ve esnaflarımız taşındı, şu anda içinde çalışıyorlar. Burada planladığımız sosyal tesisimiz de bitme aşamasına geldi" dedi. 


Sabah...