29 / 04 / 2024

Şahinbey ssoyalkonut projeleri

Şahinbey ssoyalkonut projeleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Şahinbey yeniden inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Şahinbey'deki projeler vatandaşlara tanıtılıyor!

Şahinbey Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları, her gün iki otobüsle Şahinbey İlçesinde yapılan çalışmaları ve projeleri gezdiriyor. Şahinbey Belediyesi yapmış olduğu projeleri bu şekilde tanıtıyor.

Şahinbey projelerini 41 bin 815 kişi gezdi!

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı projeleri yurt dışından ve şehir dışından gelen heyetlerde dahil 41 bin 815 kişi gezdi. Vatandaşlar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tâhmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dediler.

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden Şahinbey'e ziyaret!

Şahinbey Belediyesi’nde yapılan parklar, yeşil alanlar, sosyal tesisler, konut projeleri ve belediyenin diğer çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Gaziantep’e gelen Manisa Şehzadeler Belediyesi Başkanı Şahinbey'i ziyaret etti

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı!

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı. Şahinbey Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı ve yapacağı projeleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek anlattı.

Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları!

Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları için haberimizden yararlanabilirsiniz....

Şahinbey kentsel dönüşümde model ilçe olarak gösteriliyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi kentsel dönüşümde örnek bir model olarak gösteriliyor

Şahinbey Mavikent Konutları kura çekilişi için hak kazananlar!

Şahinbey Belediyesi öncülüğünde Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı'nda hayata geçirilen Mavikent Konutları kura çekilişine katılmaya hak kazananların listesi açıklandı.

Bakırköy Osmaniye yeni konut projeleri ile canlanacak!

Bakırköy’ün E5 Çevre Yolu’na cepheli Osmaniye semti lüks inşaat projeleri ile dikkat çekiyor. Müteahhitler yılların ölü toprağını üzerinden atan bölgede kat irtifakının artırılmasını bekliyor.

İstanbul kent orman projeleri 2013!

Biri Bakanlık diğeri ise Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'a kurulacak kent ormanı projelerinin ayrıntıları için habere tıklayın. İşte İstanbul kent orman projeleri 2013...

Marin Yapı Bağdat Caddesi projeleri için 20 milyon dolar ayırdı!

İnşaat sektörüne yön veren Marin Yapı son dönemde gözünü Bağdat Caddesi'ne dikti. Bu kapsamda Bağdat Caddesi'ne kat karşılığı yenileme projeleri için 20 milyon dolar ayırdı...

Şahinbey ssoyalkonut projeleri Haberi

Şahinbey ssoyalkonut projeleri

Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şahinbey ilçesi, belediyenin kentsel dönüşüme yaptığı yatırımlarla çehresini değiştiriyor. Para Dergisi'nin haberine göre,  ,Şahinbey ilçesinin çehresini değiştiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gece gündüz demeden yaptığı çalışmalarla belediyeciliğin her yönünü Şahinbeylilere yaşatıyor.

Bütçe 9 kat arttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "yüzler daha fazla gülsün" diye sürdürülebilir bir mali disiplin ve ekonomi yönetimiyle, göreve geldiği 2009 yılında 92 milyon TL olan bütçeyi 2019 yılında 905 milyon TL’ye çıkartarak belediye bütçesini tam 9 kat arttırdıklarını söyledi.

9 Bölgede kentsel dönüşüm

80'i çarpık yapılaşmaya sahip olan Şahin-Başkan Mehmet Tahmazoğlu, yüzde bey ilçesinde 9 bölgede kentsel dönüşüm başlattı. Daha modern yaşam alanları sunabilmek amacıyla kentsel dönüşüm kapsamında kamulaştırma ve konut yapımı için 10 yılda 628.665.140 TL’lik kamulaştırma yaptı. Vatandaşların beklentileri...