05 / 05 / 2024

şahinbey Yeşilvadi projesi

şahinbey Yeşilvadi projesi

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi ziyaretçi akınına uğruyor. . Parkı gezmek için şehrin her tarafından gelenler var.

Şahinbey Yeşilvadi, Türkiye’nin en büyük parkı olacak!

Şahinbey Belediyesi Gaziantep’i Türkiye’nin yıldızı yapmak için durmadan çalışıyor. Uzun zamandır devam etmekte olan Yeşilvadi Projesi ile şehrin turizmine farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor..

Yeşilvadi projesi Türkiye'nin en büyük parkı olacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi projesinin 7 milyon metrekare alanı kapsayan park, yol ve konut çalışmasının birlikte yürütüldüğü çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!

90 dönümlük yeşil alanıyla dikkat çeken Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte 'Bahçeşehir'in en yeşil projesi' olarak lanse edilen Eston Şehir Koru ile ilgili detaylar..

Deprem sonrasında arsa talebi yüzde 60 oranında arttı

Arsa talebinin deprem sonrası yüzde 60 yükseliş gösterdiğini kaydeden Yeşilvadi Arsa Genel Koordinatörü Nurgül Orhan Uysal, en fazla ilginin Trakya, Çanakkale, Beypazarı ve Balıkesir'de görüldüğünü belirtti. İşte haberin detayları...

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

Kırıkkale Milli Emlak taksitle 2 arsa satıyor! 21 milyon 807 bin TL'ye!

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Yahşihan İlçesi, Yeşilvadi Mahallesi'nde yer alan 2 arsyı taksitle satışa sunuyor...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nden satılık 5 arsa! 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yeşilvadi Mahallesi, 946 ada 17-18-19 parsel ve 1766 ada 6-7 parselde yer alan 5 adet arsayı 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kırıkkale'de 21.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kırıkkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan ilçesi Yeşilvadi Mahallesi'ndeki 2 arsayı toplam 21 milyon 807 bin TL muhammen bedelle satıyor...

TOKİ'den Malatya'ya 541 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt projesi için düğmeye bastı. Projede 541 konut yer alacak.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

TOKİ'den Gaziantep Burçkarakuyu'ya 912 yeni konut!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu projesi kapsamında 912 konut inşa edecek. Burçkarakuyu projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

şahinbey Yeşilvadi projesi Haberi

şahinbey Yeşilvadi projesi



Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi ziyaretçi akınına uğruyor. Parkı gezmek için şehrin her tarafından gelen vatandaşlar Yeşilvadi’de su bisikletlerine binip, buz pateni yaparken çocuklarda dünyaca ünlü masal kahramanlarıyla Oyun oynama fırsatı buluyor.


Şahinbey Belediyesi tarafından 1 milyon 700 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Yeşilvadi Parkı ziyaretçi akınına uğruyor. İçerisinde 86 bin 500 metrekarelik biyolojik gölet, 8 bin kişilik Türkiye’nin en büyük amfi tiyatrosu, masal, çizgi film ve Türk kahramanları figürleri bulunan Gaziantep’in en büyük masal parkı, dumanlı ve dumansız piknik alanları bulunan devasa parka gelen ziyaretçiler, hizmetlerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.


“YEŞİLVADİ DE MUTLU OLUYORUZ”

Ailecek parka gelen ve sergilenen aktivitelerle eğlenme fırsatı bulan vatandaşlar, yaklaşık 7 kilometre uzunluğunda olan parktan çok...