17 / 05 / 2024

Şahinderesi Kanyonu teras

Şahinderesi Kanyonu teras

Kazdağlarında yer alan Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Valla Kanyonu'na inşa edilen Muratbaşı Seyir Terası açıldı!

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde yer alan Valla Kanyonu'nda hayata geçirilen Muratbaşı Seyir Terası, hizmete girdi.

Şahinderesi Kanyonu’na seyir terası inşa edilecek!

Kazdağlarında yer alan Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Kastamonu'ya yapılacak Cam Teras'ın ihalesi yapıldı!

Azdavay Çatak Kanyonu'na yapılacak oman Cam Teras'ın ihalesi yapıldı. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ihaleye en uygun teklifin YGA 2023 İnşaat - Cengiz İnşaat ortaklığının verdiğini duyurdu.

Karabük İncekaya Kanyonu'na yapılan cam teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 3 yıl önce 80 metre derinliğindeki İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam terasın ihalesi gerçekleştirildi.

İncekaya Kanyonu'ndaki Cam Teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam teras aylık 47 bin liraya ihale edildi. Cam Teras ihalesine 15 firma teklif verdi.

Ulubey kanyonlarında cam seyir terası açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey kanyonlarında ziyaretçilerin kanyonu izlemesi için yapılan cam teras törenle hizmete açıldı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda ziyaretçilerin kanyonu izlemesini sağlayacak, Cam Teras açıldı. Uşak Valisi Yavuz, asansör projesini de hayata geçireceklerini söyledi.

Ulubey kanyonları yapılacak cam teras sayesinde turisti çekecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'na kurulacak gemi güvertesi şeklinde tasarlanan cam teras ile bölgeyi izlemeye gelenler seyir zevkini adeta "ayaklarının altına alarak" yaşayacak.

Kastamonu Çatak Kanyonu'na yapılacak cam seyir terasının yeri belirlendi!

Azdavay İlçesi Çatak Kanyonu'na yapılacak olan cam seyir terasının yeri belirlendi. Engelli Dostu Milli Park projesi kapsamında yapılacak olan cam terasın yerini belirlemek için gelen teknik ekip, terasın yapılacağı yeri tespit etti...

Ena Gayrimenkul Doğa Teras Evleri örnek daire!

Ena Gayrimenkul Doğa Teras Evleri örnek daire fotoğraflarını haberimizde inceleyebilirsiniz. Göktürk Doğa Teras Evleri satılık daire fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

Doğa Teras Evleri Ena Gayrimenkul'de 300 bin TL'den başlıyor!

Dairelerin hemen teslim edildiği Doğa Teras Evleri projesinde daireler 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Teras Evler Bursa 'da 455 bin liraya 3+1: Mart 2014'te teslim!

Teras Evler Bursa 'da güncel fiyatlar 455 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor...

Doğa Teras Evleri'nde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk’te ENA Gayrimenkul’ün inşa ettiği Doğa Teras Evleri projesinde sosyal tesisler ve ortak alanlar güneş enerjisiyle aydınlatılıyor. Doğa Teras Evleri'nde fiyatlar 285 bin liradan başlıyor...

Şahinderesi Kanyonu teras Haberi

Şahinderesi Kanyonu teras

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Kazdağlarındaki Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Edremit Belediyesi tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Balıkesir Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı proje kapsamında, kanyonun Yörükküpü mevkisinde cam seyir terası düzenlemesi yapılacak.

Proje hakkında konuşan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Şahindere Kanyonu’na yapılacak seyir terasının, bölgenin turizm aktivitesi bakımından önemli bir merkezi olacağını belirtti.

"Dağa çıkışlar disiplinli hale gelecek


Kanyona yapılacak cam seyir terası sayesinde milli parkların geçiş noktasının da kontrol altına alınacağını dile getiren Saka, "Seyir terası sayesinde kontrolsüz bir şekilde dağa çıkış noktalarından biri olan bu nokta kontrol altına alınarak dağa çıkışlar disiplinli hale gelecek. İnsanlarımızın artık Kazdağlarının güzelliklerini daha modern tesislerde, daha uygun koşullarda seyretmelerini, bu tesisler içinde...