27 / 04 / 2024

Sahra Cemevi projesi

Sahra Cemevi projesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Hacıbektaş’ta sahra cemevi için uygun arazi arayışında olduklarını, 3 dönüm ve 6,5 dönümlük iki ayrı arsa bulunduğunu, planlamaların devam ettiğini söyledi

Ekrem İmamoğlu’nun cemevi projesi suya düştü!

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde tek çivi çakmadığı belirtilen cami projesinin ardından, vaat ettiği ‘cemevi’ sözünü de tutmadı. Proje alanı göle döndü.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi, sağlık merkezi oluyor!

Ankara Mamak’ta yer alan ve FETÖ projesi olarak nitelendirilen Camii-Cemevi, sağlık merkezi oluyor.

Hüseyin Sözlü: Sahra Cemevi için arsa arayışındayız!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Hacıbektaş’ta sahra cemevi için uygun arazi arayışında olduklarını, 3 dönüm ve 6,5 dönümlük iki ayrı arsa bulunduğunu, planlamaların devam ettiğini söyledi

Nevşehir Hacıbektaş'a sahra cemevi inşa edilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde gerçekleştirilen Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma Etkinliklerine katılanların ihtiyaçları için "sahra cemevi" yaptıracağı bildirildi.

İzmir Harmandalı Cemevi projesi ne durumda?

Cem Vakfı Din İşleri Daire Başkanı Hayati Doğan "İnşaatın yapılmaması belediye başkanının suçu değildir. Edindiğim bilgilere göre altyapı çalışmaları hala tamamlanmamış, gerekli prosedürler yerine getirilmemiştir" dedi.

Cami-Cemevi projesi Kültür Sarayı'na dönüştürülecek!

Yapımına üç yıl önce başlanan ancak projeye aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlenen Cami-Cemevi inşaatı, Kültür Sarayı'na dönüştürülerek sosyal hayata kazandırılacak.

Ankara Cami-Cemevi Projesi'nin ruhsatı iptal edildi!

Temelleri 2013 yılında dönemin çok sayıda AKP ve CHP milletvekilinin katılımı ile atılan Cami-Cemevi Projesi'nin ruhsatı, Ankara 7'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara'nın Mamak İlçesi, Tuzluçayır Mahallesinde yapımı protesto gösterileriyle başlayan Cami-Cemevi Projesi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Camiye 'Abdullah Sarıtaş', cemevi olacağı söyleyen bölümeyse, 'Mamak Kültür Merkezi' ismi verildi.

İSKİ Kurbağalıdere ıslah projesi imar planları askıda!

İSKİ, Kurbağalıdere Deresi'nin Ataşehir ve Ümraniye'de bulunan kollarının ıslah projesi için düğmeye bastı. Ataşehir Yeni Sahra ve Ümraniye Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri'ndeki dere için imar planları askıya çıktı

Yeniden Suadiye DKY İnşaat projesi!

DKY İnşaat Suadiye'de kentsel dönüşüm projesi inşa edecek. Kentsel dönüşüm projelerine öncelik veren DKY İnşaat Yeniden Sahra Evleri projesini bu yıl içerisinde hayata geçirecek..

Denge İnşaat Mimarlık'ın yeni projesi; Denge Sahra 22!

Sahra 22 projesi, Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde yükseliyor. Projede konutlar Aralık 2013'te teslim edilecek

Century 21 Sahra Ofis tarafından Bostancı Residence'ta konut satışları tamamlandı!

Century 21 Sahra Ofis tarafından Bostancı Residence Projesi kapsamında yer alan 56 adet konutun satışı tamamlandı. Projede teslimler de hemen yapılıyor

Sahra Cemevi projesi Haberi

Sahra Cemevi projesi


Adana Alevi Platformu’nu oluşturan derneklerin yöneticileri Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür-Sanat Etkinlikleri’ne katılımları ve hizmet desteklerinden dolayı  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye kucak dolusu çiçekle teşekkür etti.  Başkan Sözlü, Adana’nın Yüreğir, Ceyhan ve Seyhan ilçelerindeki cemevi projelerinin yanı sıra Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesi’ndeki törenlere katılan Adanalıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede ‘sahra cemevi’yapımı için çalışma yürüttüklerini  müjdeledi.


SEVGİ ÇİÇEKLERİ KUCAĞINA SIĞMADI


Adana’da faaliyet gösteren Alevi ve Bektaşi vakıf ve derneklerin oluşturduğu Adana Alevi Platformu, Yüreğir Cem Kültür Derneği Başkanı MüminUray başkanlığında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ziyaret etti.  Mümin Uray, Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesi’nde her yıl gerçekleştirilen Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri’ne katılımından dolayı ve oraya giden binlerce Adanalı’ya hizmet desteklerinden dolayı şükranlarını sundu. Mümin Uray, “Hacı...