15 / 05 / 2024

Said Gayrimenkul adres

Said Gayrimenkul adres

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Avcılar’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Asaad Alsaıd tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Said Boğazkesen tarafından kuruldu.

Falkon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Falkon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de Muhammed Said Çavuş tarafından kuruldu.

Dsn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Muhammed Said Düşünüklü ve Yahya Düşünüklü ortaklığında kuruldu.

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Avcılar’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Asaad Alsaıd tarafından kuruldu.

Naser Hashemi ve Shikeb Anwary İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naser Hashemi ve Shikeb Anwary İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile bugün Mohammad Shikeb Anwary ve Said Naser Meer Haidar tarafından kuruldu.

Mekseb Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mekseb Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Said Kaya tarafından kuruldu.

Alsamaha Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alsamaha Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Burhan Saıed Nour Husseın ve Abdulkadarı Said ortaklığında kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Marwane Mefteh Brahim Saidı, Daniela Kantaroğlu ve Bülent Oral Dinç imzasıyla kuruldu.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Said Gayrimenkul adres Haberi

Said Gayrimenkul adres

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Avcılar’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Asaad Alsaıd tarafından kuruldu.

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Dünya piyasalarında genel kabul görmüş her türlü ürünün ithalatı, ihracatı, imalatını, toptan veya perakende iç ve dış ticareti yapmak, yaptırmak ve aracılık etmek. 2-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ...