06 / 07 / 2024

Said Haifawi ilkokulu

Said Haifawi ilkokulu

TÜRKİYE’nin ilk özel hastane yatırımcılarından Said Haifawi’nin, 4 yıl önce dil kursuna ortak olarak başlayan ‘eğitim sektörüne yönelik yatırımları’ ile 43 anaokulu ve 3 ilköğretim okulu açıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Avcılar’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Asaad Alsaıd tarafından kuruldu.

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Abasov tarafından kuruldu.

Düzce Namık Kemal ilkokulu yeni binasına kavuşuyor!

Düzce kent merkezinde 1999’da yaşanan depremden bu yana çelik konstrüksiyon binada eğitim veren Namık Kemal ilkokulu yeni binasına taşınacak.

Mersin Cumhuriyet İlkokulu restore edilecek!

1923 yılında inşa edilmiş olan 'Taş Mektep' olarak bilinen Cumhuriyet İlkokulu Mersin Mezitli Belediyesi tarafından yenilenecek. Binanın 29 Ekim'de müze olarak açılışı gerçekleşecek.

Yıldırım Kemalbey İlkokulu yeniden inşa edilecek!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Yıldırım Kemalbey İlkokulu'nun onarımı için ihale düzenleyecek.

Adapazarı Atatürk İlkokulu otoparka dönüşecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Adapazarı Atatürk İlkokulu’nun yıkılıp, yerine otopark yapılması projesi gündeme taşındı.

Kastamonu Cide Cumhuriyet İlkokulu'nun ihalesi 14 Mart'ta!

Cide’deki tarihi Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yenisinin yapılabilmesi için ihaleye çıkılacak. Kastamonu İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından yapılacak ihalen 14 Mart 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Çayırova Hasan Tahsin İlkokulu'na spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Hasan Tahsin İlköğretim Okulu için spor salonu inşa ediyor. Yapının temel uygulama çalışmaları sürüyor.

Kayseri Mustafa Öner İlkokulu tanıtıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nin hayırsever katkısıyla Cırgalan Mahallesi'nde yaptırdığı Mustafa Öner İlkokulu'nun kamuoyuna tanıtımı için bir tören düzenlendi.

Antalya Aksu'daki İncikpınarı İlkokulu için ihale süreci başladı!

Antalya'nın Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in temasları sonucu İncikpınarı İlkokulu ve Ortaokulunun tamamlanması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ödenek geldi.

Gölcük’te Piyalepaşa İlkokulu inşa ediliyor!

Gölcük'te gerçekleştirilen eğitim reformu kapsamında birçok okulun binası modern ve çağdaş bir yapıya kavuştu ve okullar yenilendi. Gölcük’te Eğitim Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda yıkılan Piyale Paşa İlkokulu binasının yapım çalışmaları, hızla devam ediyor.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Said Haifawi ilkokulu Haberi

Said Haifawi ilkokulu

İŞADAMI Dr. Said Haifawi’nin 4 yıl önce EFİNST Dil Merkezi’ne ortak olarak giriş yaptığı ‘eğitim sektörü’ bugün 43 adet Helen Doron anaokulu ve Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği ile birl ikte kurulan 3 adet Merak Eden Çocuk (MEÇ) ilköğretim okulu ortaya çıkarmış durumda. 1989’da International Hospital’ı Yeşilköy’de faaliyete geçiren Haifawi, 2005’te Acıbadem Sağlık Grubu ile ortaklığa gitmişti. Halen bu kurumda yüzde 10 hissesi bulunan Haifawi, Türkiye’nin kaliteli eğitim veren kurumlara ihriyacı olduğunu ve bu konuda yatırımlara devam edeceğini söylüyor. Sektöre ilk girdiği günlerde de konuştuğumuz Haifawi, hedeflerine göre emin adımlarla ilerliyor ve şöyle konuşuyor:


KADINLAR PATRON OLDU


“Daha önce Sağlıkta kalitenin artması için çaba harcadım. Şimdi ise sıranın eğitime geldiğini düşünüyorum. Bunun için  2011 yılında EFİNST Dil Okulları’na ortak oldum. Sektöründe 25’inci...