05 / 05 / 2024

Saim Kılıç Jean-Claude Baumgarten

Saim Kılıç Jean-Claude Baumgarten

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Prof. Dr. Saim Kılıç ve Jean-Claude Baumgarten'in "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verildi.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını belirledi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Prof. Dr. Saim Kılıç ve Jean-Claude Baumgarten'in "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verildi.

Jean Claude Van Dammme saray yavrusu evini 7.25 milyon dolara sattı!

Gösteri dünyasının son dönemdeki en pahalı ev alım satımlarından biri kısa bir süre önce gerçekleşti. Aksiyon filmlerinin ünlü aktörü Jean Claude Van Dammme, saray yavrusu evini 7.25 milyon dolara sattı.

Jean-Claude Van Damme evini 3.9 milyon dolar kârla satıyor!

Jean-Claude Van Damme, ABD'nin Los Angeles kentindeki malikânesini 9.9 milyon dolardan satışa çıkardı. Van Damme'ın 2 yıl önce aldığı evi 3.9 milyon dolar kâr ederek satmak istiyor.

Doç.Dr. Saim Kılıç kimdir?

Kemerburgaz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Saim Kılıç, 1972 yılında Ardahan'da doğdu. İşte Kılıç'ın özgeçmişi...

Saim Kılıç kimdir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Genel Kurul'un onayına sunacağı Doç.Dr. Saim Kılıç'ın özgeçmişini Kamuyu Aydınlatma Paltformu'na bildirdi.

Jean Claude Van Damme Büyükçekmece'de dev bir film platosu kuruyor!

Jean Claude Van Damme Büyükçekmece'de dev bir film platosu kuruyor. Ünlü Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme, Büyükçekmece'de kuracağı dev film platosundaki çalışmaları takip etmek üzere İstanbul'a geldi.

Hatay'da hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor!

Hatay Reyhanlı'da Postane Meydanı'ndaki hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor

Muhammet Balta: 6.5 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: "Türkiye'de afet riski taşıyan alanlarda 6,5 milyon konutun 20 yıl içinde yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanıyor" dedi.

Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta 210 bin TL'ye!

İnşaatının başlamış olduğu Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimleri 15 ay sonra gerçekleşecek...

Kılıç İnşaat Malzemeleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç İnşaat Malzemeleri ve Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Limited Şirketi, Tayfun Özkılıç tarafından 17 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı?

İki yıllık kira kontratınız var. Ama kontrat süresi dolmadan evden çıkmak istiyorsunuz. Bu durumda kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı, işte yanıtı....

Saim Kılıç Jean-Claude Baumgarten Haberi

Saim Kılıç Jean-Claude Baumgarten

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO yönetim kurulu 13 Nisan 2018 tarihli kararı ile; Özak GYO Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini de üstlenmiş olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin kararı değerlendirilerek, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliği hükümleri doğrultusunda, 17 Mayıs 2018 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç ve Jean-Claude Baumgarten'in "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verildi.

Özak GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 13/04/2018 tarihli kararı ile; Şirketimizde Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini de üstlenmiş olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin kararı değerlendirilerek, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) hükümleri doğrultusunda, 17/05/2018 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Sayın Prof....