21 / 05 / 2024

Saim Zeki Keskin

Saim Zeki Keskin

Artan Konut İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedreddin Senem, Cuma Döner, Mahmut Göl, Saim Zeki Keskin tarafından 6 Nisan'da kuruldu.

Keskin Isı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Isı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Özkan Keskin tarafından kuruldu.

Zeki Toçoğlu: 200 milyon TL değerinde 12 yeni proje başlayacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada “Yaklaşık 200 Milyon TL değerinde 12 yeni projemizin başlangıcını yapıyoruz” dedi.

Keskin Taşınmaz Değerleme Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Taşınmaz Değerleme Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ezgi Akgül Keskin ve Aykut Keskin imzasıyla kuruldu.

Zeki Emlak İnşaat Otomotiv Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Emlak İnşaat Otomotiv Ve Taşımacılık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Zeki imzasıyla kuruldu.

Hüseyin Keskin: 3. havalimanını vaktinde açacağız!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Keskin: "İstanbul Yeni Havalimanı şu anda vaat edilen takvim içerisinde çalışmalar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yok. İnşallah vaktinde İstanbulumuza, Türkiyemize ve bütün havacılık camiasına bu havalimanını kavuşturacağız" dedi.

Bayram Keskin, I. Hukuk Müşavirliği görevinden alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, I. Hukuk Müşaviri Doç. Dr. Bayram Keskin'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya altyapı tesisi müjdesi!

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Kulübünü makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni bir altyapı tesisinin müjdesini verdi...

Zeki Celep'ten 2016 değerlendirmesi!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep 2016 yılını değerlendirdi. Celep "İhlas Yapı olarak bizler de bu güven doğrultusunda 2017 yılında yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek sektördeki faaliyetlerimizi artıracağız" dedi.

Zeki Tosun: Zonguldak Devlet Hastanesi için yer arıyoruz!

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Hastane konusunda müteahhit sıkıntısı nedeniyle TOKİ ve Sağlık Bakanlığı’yla anlaşma bozuldu. Hastane için yeni yer arıyoruz. Yarım kalan inşaat tamamlanacak kirada olan sağlık kamu kurumları taşınması gündemde” dedi.

Zeki Toçoğlu'ndan Fi Yapı açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kamuoyunda yer bulan Fi-Yapı meselesine ilişkin ayrıntılı bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yeni otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında toplandı. Toplantıda Sakarya yatırımları konuşuldu...

Bayram Keskin: İnşaat sektörü istihdamda önemli rol üstleniyor!

Bağımsız Denetçi Bayram Keskin, işgücü ve istihdam alanında inşaat sektörünün önemli rol üstlendiğini söyledi.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

Saim Zeki Keskin Haberi

Saim Zeki Keskin

Artan Konut İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedreddin Senem, Cuma Döner, Mahmut Göl, Saim Zeki Keskin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu. 


Artan Konut İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT        a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde Veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c....