04 / 05 / 2024

SaimaAshraf edremit

SaimaAshraf edremit

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı SaimaAshraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit belediye Başkanı Kamil Saka ile sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Edremit Körfezi'nde imar için zeytin ağaçları kesildi!

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde imar için Ayvalık Kuş ve Doğa Gözlem Topluluğu tarafından gerçekleşen kış ortası su kuşu sayımında (KOSKS), önceki yıla göre su kuşu çeşitliliğinde yüzde 20 oranında azaldı.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Balıkesir Edremit'te 53.8 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Edremit Belediye Başkanlığı, Yolören ve Zeytinli'de yer alan 7 adet gayrimenkulü 53 milyon 763 in 562 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit’e yurt müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Canbey, Edremit'e 250 kişilik yurt yapılacağının müjdesini verdi.

Edremit'te 41.8 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Edremit Belediye Başkanlığı, Edremit Yolören ve Zeytinli mahallelerinde yer alan 7 gayrimenkulü 41 milyon 794 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

Edremit'te 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikildi!

Kaz Dağları’nın dibindeki Edremit Körfezi’nde 25 senede, 3,5 milyon zeytin ağacı imara açılan araziler sebebiyle kesildi. 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikilerek büyük bir ağaç katliamına imza atıldı

Balıkesir Edremit'te 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Edremit İcra Dairesi, Camivasat Mahallesi'nde bulunan 4 bin 296 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi.

Edremit Devlet Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Edremit Devlet Hastanesi inşaat alanı ziyaret etti. Canbey, Balıkesir Edremit'te yapılacak olan devlet hastanesinin inşaatına zemin etüdü tamamlandığında başlanılacağını açıkladı.

Edremit Körfezi'ndeki zeytinlikler konut imarına açıldı! 

Edremit Belediyesi Güre Edremit Körfezi'nde onlarca dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

Balıkesir Edremit'teki zeytinlikler imara açıldı!

Balıkesir Edremit Belediyesi Edremit Körfezi'nde bir çok dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

Balıkesir Edremit Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit'te yapımı devam eden Edremit Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yazıcı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Edremit Atatürk Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Balıkesir'in Edremit ilçesine ikinci kez geldiğinde konakladığı binada başlatılan restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

SaimaAshraf edremit Haberi

SaimaAshraf edremit

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı SaimaAshraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret ederek sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundular.


İngiltere’nin başkenti Londra’dan Balıkesir’in Edremit İlçesine incelemelerde bulunmak üzere gelen Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı SaimaAshraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı ve New Westminster Üniveristesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Tariq H. Cheema, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret ettiler. Sağlık turizmi faaliyetleri ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulunulan ziyarette konuklarına ilçe ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit’in yer altı termal zenginlikleri ile sağlık turizmi açısından en uygun bölgelerden olduğunu kaydederek, “Sağlık turizmi alanında...