19 / 05 / 2024

Şair Veysi Sokak beşiktaşta yangın

Şair Veysi Sokak beşiktaşta yangın

Sinanpaşa mahallesi Şair Veysi Sokak ' ta bulunan bir apartmanın 4. katında meydana gelen yangına, vatandaşların ihbarı üzerine Beşiktaş ve Beyoğlu itfaiye ekipleri sevk edildi...

Evo Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Evo Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Serkan Nedim Uzun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Şair Fuzuli Sokak'ta kuruldu.

HB Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HB Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bahaa Alchawa ve Hanı Wes ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak, Osmanbey'de kuruldu.

Kent Taahhüt İnşaat Peyzaj Matbaa Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Taahhüt İnşaat Peyzaj Matbaa Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Dilber tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi, Şair Akif Sokak'ta kuruldu.

Offon Konut Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Offon Konut Proje Anonim Şirketi, Mohammad Hassan Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

Ma Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Gayrimenkul Anonim Şirketi 800 bin TL sermaye ile, Enver Mısırlı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 3 Şubat 2015 'te, Şişli Meşrutiyet Mahallesi Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

Taba Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Taba Mimarlık Limited Şirketi, Selim Tabak tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak 2014 tarihinde Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak, Aycibin Pasajı'nda kuruldu.

Sapanca Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sapanca Gayrimenkul Anonim Şirketi, Enver Mısırlı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 800 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Şişli, Osmanbey Mahallesi, Şair Nigar Sokak, İstanbulluoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Konya'da kullanılmayan evde yangın çıktı!

Konya'da kullanılmayan boş evden yükselen alevler, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü. Merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şair Rasih Sokak'ta, bir süredir kullanılmayan iki katlı evde, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Dana Choura tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

VLM Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

VLM Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Virna Lulhi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

Lur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Erhan İmamoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, Şair Necati Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Shopping Fest Osmanbey'de 14 Haziran'da başlıyor!

İstanbul’u açık hava alışveriş festivaline dönüştüren İstanbul Shopping Fest rüzgarına Osmanbey de katılıyor. Osmanbey Weekend etkinlikleri 14 Haziran Cumartesi günü saat 16.00'da Şair Nigar Sokak’ta 100 metrelik podyum kurularak başlıyor...

Akömer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akömer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Sayılgan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

Şair Veysi Sokak beşiktaşta yangın Haberi

Şair Veysi Sokak beşiktaşta yangın

Sinanpaşa mahallesi Şair Veysi Sokak'ta bulunan bir apartmanın 4. katında meydana gelen yangına, vatandaşların ihbarı üzerine Beşiktaş ve Beyoğlu itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, evde dumandan etkilenen üniversite öğrencileri Sinan Aksöz ve Berkay Şahin'i 4'üncü kata uzatılan merpenle kurtardı.


Olay yerine gelen sağlık ekiplerince müdahale edilen Şahin ve Aksöz, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.


Sabah...