15 / 05 / 2024

Sait Aytaç Eminevim

Sait Aytaç Eminevim

Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç son zamanların gündem konuları arasında yer alan tasarruf finansman şirketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sait Aytaç Eminevim Genel Müdürü oldu!

Tasarruf finansmanı sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Eminevim’in Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi.

Eminevim BDDK lisansını aldı! 3. Nesil Finansman Modeli devreye alındı!

Tasarruf finansını 30 sene önce Türkiye ile buluşturan ve bugün dev bir sektör haline gelmesine imkan sunan Eminevim BDDK lisansını aldı. Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç, BDDK lisansının alınmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sait Aytaç: Tasarruf finansman şirketlerinin sorumlulukları arttı!

Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç son zamanların gündem konuları arasında yer alan tasarruf finansman şirketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sait Aytaç Eminevim Genel Müdürü oldu!

Tasarruf finansmanı sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Eminevim’in Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi.

Birevim, Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı!

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Sait Aytaç kimdir?

Birevim’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Sait Aytaç getirildi. Peki Sait Aytaç kimdir? Sait Aytaç hangi görevlerde bulundu?

Sait Aytaç Birevim’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

BİREVİM; “Albaraka Türk”, “Toprakbank”, “Türkiye Finans Katılım”, “Vakıf Katılım Bankası” gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan, finans sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Eminevim Kurtköy 5yüz60 teslim tarihi!

Eminevim Kurtköy 5yüz60 teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Eminevim Kurtköy 5yüz60 projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor

Eminevim 5yüz60 Kurtköy ne zaman teslim?

Eminevim 5yüz60 Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Eminevim 5yüz60 Kurtköy projesinde 72 aya kadar vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor...

Atilla Aytaç kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Adalar Belediye Başkan adayı olan Atilla Aytaç kimdir?

Eminevim Kurtköy 5yüz60 ulaşım!

Eminevim Kurtköy 5yüz60 ulaşım bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Faizsiz ödeme imkanının sunulduğu Eminevim Kurtköy 5yüz60 Evleri projesinde stüdyo dairelerden 3+1 dairelere kadar seçenekler sunuluyor.

Eminevim 5yüz60 fiyat listesi! 72 ay sıfır faiz!

Eminevim 5yüz60 fiyat listesi bilgisi için projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Kurtköy'de inşa edilen Eminevim 5yüz60 Evleri projesinde 72 ay sıfır faiz ödeme olanağı sunuluyor...

Eminevim 5yüz60 Kurtköy iletişim! Vade farksız ödeme seçenekleri!

Eminevim 5yüz60 Kurtköy iletişim ve satış ofisi adres bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Eminevim 5yüz60 Kurtköy projesinde 72 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor...

Eminevim Kurtköy 5yüz60 ödeme planı!

Eminevim Kurtköy 5yüz60 ödeme planı dahilinde firma bünyesinde 72 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor. Eminevim Kurtköy 5yüz60 projesinde 560 adet konut yer alıyor...

Sait Aytaç Eminevim Haberi

Sait Aytaç Eminevim

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), intibak süreci süren tasarruf finansman şirketleri ile ilgili son dakika açıklaması yayınladı. Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan  Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç,  intibak sürecinin devamına ilişkin kararıyla ilgili konuştu.

Sait Aytaç'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, intibak sürecinde olan tasarruf finansman şirketlerinin intibak sürecinin devamı yönünde bir karar aldı. BDDK takdirinde olan devam kararıyla süreçte ikinci faz başlamış oldu. Tasarruf finansmanın yasa sürecinin başladığı Mart ayındaki TBMM Genel Kurulu’ndan günümüze kadar süreyi değerlendirecek olursak her şey planlandığı gibi devam etti. Pek çok önemli aşamadan geçen tasarruf finansman sistemi, BDDK çalışmalarıyla her geçen gün daha şeffaf hale geliyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmaların, hayata geçen uygulama ve yönetmeliklerin süreç içinde sisteme güveni de...