30 / 04 / 2024

Sait Halim Pşa aKonağı

Sait Halim Pşa aKonağı

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nden Sarıyer'de Sait Halim Paşa Yalısı'na komşu iki katlı bahçeli ev 12 milyon TL'nin 1/2 hissesine satılacak. Satış, 16 Temmuz Pazartesi ve 26 Temmuz Perşembe günleri 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira tespit ve tahliye davası aynı anda açılabilir mi?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında hem kira artışına hem de tahliyelere ilişkin anlaşmazlıklar her geçen gün artarken pek çok kişi de kira tespit ve tahliye davasının aynı anda açılıp açılamayacağını merak ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı....

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı sonuçları açıklandı mı? Aman kura tarihini kaçırmayın! 

KGM 3 bin işçi alımı başvuru sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Peki KGM 3 bin işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kura çekimi ne zaman? İşte merak edilen ayrıntılar...

Üniversiteler için şok karar! Üniversiteler açılacak mı? Nisan ayında üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi?

Üniversitelerin ne zaman açılacağı gündemde olan konulardan biridir. Öğrenciler, nisan ayında üniversitelerin açılıp açılamayacağını sorguluyor. İşte bu konudaki son detaylar!

Maaşlar değişecek mi? Şubat ayı enflasyon oranları açıklandı mı?

Şubat ayı enflasyon verilerinin açıklanıp açıklanmadığı sorgulanıyor. Ocak ayı enflasyonu yüzde 57,68 olarak kaydedildi. Bununla birlikte maaş zammı da araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

TOKİ kura sonuçları Batman açıklandı mı? İşte TOKİ kura sonuçları Batman isim listesi!

TOKİ kura sonuçları Batman açıklanıp açıklanmadığı sorgulanıyor. İşte TOKİ kura sonuçları Batman isim listesine dair detaylar!

TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları Konya belli oldu mu?

Konya TOKİ kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Kura sonuçları il il açıklanmaya başladı. Konya’da yaşayan vatandaşlar, TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor.

GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

GSB personel alımı sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merakla araştırılıyor. Peki GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar!

S&P açıkladı! Sterlin yerin dibinde şimdi de resesyon!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), İngiltere ekonomisinin bu yılın dördüncü çeyreğinde teknik bir resesyona girebileceğini açıkladı.

TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

TOKİ kura çekimi ve kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı gündemde yer alan konulardan biridir. İşte merak edilen detaylar!

30 Haziran 2022 asgari ücret belli oldu mu? Asgari ücret bugün açıklandı mı?

Asgari ücret zammının açıklanıp açıklanmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte 30 Haziran 2022 asgari ücrete dair detaylar!

Asgari ücret açıklandı mı? Asgari ücret belli oldu mu? Asgari ücret ne kadar oldu?

Asgari ücretin açıklanıp açıklanmadığını vatandaşlar sorgulamaya başladı. Peki asgari ücret açıklandı mı? İşte detaylar!

Sait Halim Pşa aKonağı Haberi

Sait Halim Pşa aKonağı
İlan şöyle;


T.C. İSTANBUL 10. (TAŞINMAZ SATIŞ) İCRQA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTIRMA İLANI


Dosya No: 2012/765 Esas örnek No:27

Borçluya ait ve bir borçtan dolayı ipotekli bulunan ve aşağıda tapu kaydında cinsi, evsafı, kıymeti ile önemli özellikleri ile satış şartları belirtilen; İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mah., Sait Halim Paşa mevkiinde kain, 640 ada, 176 parsel sayılı, 1.501,32 m2 miktarlı iki katlı bahçeli ev sayılı taşınmazın 1/2 hissesi. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü kaleminde acık artırma suretiyle satılarak paraya çevrilecektir.


1-İİK 127. MD GÖRE SATIŞ İLANININ TEBLİĞİ; Adresleri tapuda kayıtlı olmayan (Mübrez tapu kaydında belirtilen) alakadarlara takip borçlularına gönderilen tebligatların tebliğ imkansızlığı halinde iş bu satış ilanı tebliğ yerine kaim olmak üzere ilanen tebliğ olunur.


2-İMAR DURUMU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İmar Müdürlüğünün Bila...