08 / 07 / 2024

Sakartepe Tesisleri ihaleye mi

Sakartepe Tesisleri ihaleye mi

MUĞLA'da 1995 yılında Net Holding'e tarafından yap-işlet-devret modeliyle yaptırılan Gökova Körfezi manzaralı 21 bin 408 metrekare alana sahip Sakartepe Tesisleri, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

Düzce Darıcı Sosyal Tesisleri 11 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Düzce Darıcı Sosyal Tesisleri 11 Ekim'de ihaleye çıkıyor, ihale Düzce Belediyesi encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 

Sapanca Hacımercan Spor Tesisleri'nin ihalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca'da hayata geçirilecek Hacımercan Spor Tesisleri için ihaleye çıkılıyor. Yapım ihalesi 11 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek.

Düzce'de spor tesisleri için ihaleye çıkılacak!

Düzce'nin Şıralık Mahallesi'nde inşa edilecek spor tesisleri için ihaleye düzenleniyor. 36 bin metrekarelik alanda yükselecek tesisler 3 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

Çankırı'da itfaiye tesisleri inşaatı ihale edilecek!

T.C. Çankırı Belediye Başkanlığı Çankırı'da İtfaiye tesisleri inşaatını kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı. İnşaatın başlayacağın arsanın bedeli ise 3 milyon 260 bin 940 TL. Haber Resmi Gazete'de yayınlandı.

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu alacak!

Fenerbahçe 49 yıllığına kiracısı olduğu Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin arsası için ihaleye çıkıyor. Kulüp, yoğun ilgi gören arazinin tapusunu alacak.

THY, 3. havalimanı tesisleri için ihaleye çıktı!

İstanbul yeni havalimanı için THY de çalışmalara başladı. THY, kendine ait olacak tesislerin mimari tasarım ve danışmanlık hizmetleri ile tesislerin zemin sondaj ve etüdü yapılması için ihaleye çıktı.

Büyükçekmece Belediyesi 44.6 milyona konaklama tesisleri yaptıracak!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Büyükçekmece'de “Film Stüdyoları, Kültürel Kompleks, Eğitim, Sosyal ve Konaklama Tesisleri” inşaatı işini ihaleye çıkardı. Konaklama tesislerinin muhammen bedeli 44 milyon 613 bin 752 TL olarak belirlendi.

İstmarina'da özel eğitim ve sağlık tesisleri ihaleye çıkıyor!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ye özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor.

İstmarina projesinin özel eğitim ve sağlık tesisleri ihaleye çıkacak!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ve özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor. İhalesi 30 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Sakartepe Tesisleri yine ihaleye çıktı!

MUĞLA'da 1995 yılında Net Holding'e tarafından yap-işlet-devret modeliyle yaptırılan Gökova Körfezi manzaralı 21 bin 408 metrekare alana sahip Sakartepe Tesisleri, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

Sakartepe Tesisleri 10 Eylül'de ihaleye çıkacak!

1995 yılında Net Holding tarafından yap-işlet-devret modeli ile 49 yıllığına ihale edilen Gökova Körfezi manzaralı 21 bin 408 m2 alana sahip Sakartepe Tesisleri Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

Palandöken kayak tesisleri ihalesine teklif gelmedi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın ( ÖİB ), Erzurum ’daki Palandöken kayak tesisleri için açtığı ihaleye teklif gelmedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kayak tesislerine talip olduğunu belirtti.

Sakartepe Tesisleri ihaleye mi Haberi

Sakartepe Tesisleri ihaleye mi

MUĞLA'da 1995 yılında Net Holding'e tarafından yap-işlet-devret modeliyle yaptırılan Gökova Körfezi manzaralı 21 bin 408 metrekare alana sahip Sakartepe Tesisleri, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı. Körfezi kuş bakışı gören tepedeki tesisler 10 yıllığına kiraya verilecek. Tesisin 2 yıllık kira bedeli ise KDV hariç 210 bin lira olarak belirlendi.


Gökova Orman İşletme Şefliği sınırları içinde kalan 21 bin 408 metrekarelik Sakartepe Tesisleri içinde 200 kişilik lokanta, 80 kişilik kır kahvesi, 30 ünitelik kamping tesisleri, alışveriş merkezi ve akaryakıt istasyonunu bulunuyor. Kapalı Teklif Usulü ile ihale edilecek tesisler, 10 yıllığına kiraya verilecek. Kira bedeli KDV hariç yıllık 210 bin lira olarak belirlenirken, geçici teminat 31 bin 500 lira oldu.


995 yılında açılan tesisleri yap-işlet-devret modeliyle 15 yıl çalıştıran Net Holding zarar etmesi...