04 / 05 / 2024

sakarya 2017 yatırımları

sakarya 2017 yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya'da 2017'ye büyük projeler damga vuracak!

2016 yılını ‘hizmet yılı’ olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yıl hedefine ilişkin, “Bizim için başarı projelerin daima üstüne yenilerini koymaktan geçer." dedi

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Kayseri'de 2017 yatırım yılı oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gönüllü Kültür Kuruluşlarının temsilcileriyle yapılan toplantıda 2017’de hayata geçirilen yatırımları anlattı.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

İnşaat yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜlK) 2017’nin ikinci çeyrek dönemine ilişkin milli gelir verilerine göre ikinci çeyrekteki büyümenin büyük ölçüde inşaat yatırımlarından kaynaklandığı görülüyor.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

sakarya 2017 yatırımları Haberi

sakarya 2017 yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştığı iletilerde Toçoğlu’nun şehre yeni bir yaşam alanı ve 45 milyon 600 bin liralık yeni altyapı ve içmesuyu projeleri ile ilgili bilgi verdiği görüldü. Toçoğlu’nun Kongre ve Kültür Merkezi’ne ilişkin paylaşımları da ayrıca dikkat çekti.


45 milyonluk projeler

Başkan Zeki Toçoğlu takipçileri ile şu iletileri paylaştı: “Yeni yılla birlikte tempomuzu daha da arttırdık. Hız kesmeden yeni projeler için çalışmaya devam ediyoruz. Altyapı ve içmesuyu başlığında yeni dönemde ilçelerimizi 45 milyon 600 bin liralık yeni yatırımlarla buluşturacağız. Taraklı, Geyve, Karapürçek, Akyazı, Sapanca, Hendek, Karasu ve diğer muhtelif bölgelerde önemli yatırımlar için düğmeye basıyoruz.”


Yaşamak...