28 / 04 / 2024

Kayseri'de 2017 yatırım yılı oldu!

Kayseri'de 2017 yatırım yılı oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gönüllü Kültür Kuruluşlarının temsilcileriyle yapılan toplantıda 2017’de hayata geçirilen yatırımları anlattı.




Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gönüllü Kültür Kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan toplantıda 2017'de yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Çelik, 2017 yılının yatırım ve hizmet yılı olduğunu dile getirdi.

 

Talas Erguvan Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Gönüllü Kültür Kuruluşları Başkanı Ahmet Taş ile platformda yer alan dernek ve vakıfların başkan ve yöneticileri katıldı. Toplantıda gerçekleştirdiği sunumda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı üstleneli 34 ay olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye tarihinin en yoğun yıllarını yaşadıklarını söyleyerek, “Çalışmaktan, proje üretmekten, yapılan işlerin karşılığında sizlerin ve halkımızın memnuniyetini görmekten son derece mutluyuz” diye konuştu.


Kayseri Büyükşehir sınırlarının bütün şehir olduğunu belirten ve bu nedenle 16 ilçenin 16’sına da en az 9-10 kez gittiğini söyleyen Başkan Çelik, “Belediyecilikte bundan önce olduğu gibi bundan sonra da örnek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


 
Sadece 2017'de gerçekleştirilen ihalelerin 450’ye yaklaştığını, 700’den fazla noktada şantiyelerinin bulunduğunu belirten Başkan Çelik konuyla ilgili olarak, “Yapılan projelerden dolayı cari harcamalarla piyasaya verdiğimiz para 1 milyar 100 milyona yaklaştı. 2017’de sadece 13 temel atma 8 açılış töreni yaptık. Pek çok devasa projemizi tören yapmadan hizmete açtık” dedi.

 

Planlı Gelişim, Estetik Dönüşüm, Fonksiyonel Gelişim vizyonu çerçevesinde öncelikle planlamaya ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Çelik, “Ulaşım’da Türkiye’nin zaten en iyisiyiz ve çok daha iyi olmak için çalışıyoruz” dedi. 


TALAS GENÇLİK MERKEZİ GEZİLDİ


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, toplantı sonrası konuklarıyla birlikte eski Amerikan Koleji olarak bilinen Talas Gençlik Merkezi’ni gezdi.

 

 


Geri Dön