06 / 05 / 2024

sakarya afet merkezi ihalesi

sakarya afet merkezi ihalesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi için bugün ihaleye çıkıyor. İl Özel İdaresi’nden devralınan arazide hayata geçirilecek proje için ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Silivri Afet Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Silivri'de doğal afetler sonrasında yaşanacak sorunların önüne geçmek için inşa edilen Silivri Afet Koordinasyon Merkezi (SAK) hizmete açıldı. 

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu Belediyesi tarafından vatandaşları afetlere karşı bilinçlendirmek ve gerekli önlemleri almak amacıyla kurulan Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın hizmete açılıyor...

Sakarya'ya fuar merkezi müjdesi!

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “İnşallah şehrimizde bir fuar merkezi oluşturacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. MÜSİAD ile de bu noktada işbirliği yapabiliriz” dedi.

Sakarya Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi 2 ayda açılacak!

Sakarya'da yapımına başlanan Arifiye Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı hızla ilerliyor. Merkezin 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Sakarya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM tamamlanmak üzere" dedi.

Sakarya Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne 11 adet iş yeri tahsisi!

Sakarya 15 Temmuz Camili Mahallesi’ndeki 11 adet iş yeri Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne 10 yıl süre ile tahsis edildi.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Yıldırım'a Afet Yönetim Merkezi inşa edildi!

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin ve çalışmalarının yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için hazırlanıyor.

Yıldırım Afet Yönetim Merkezi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Afet Yönetim Merkezi'nin inşaatında sona geldi.

sakarya afet merkezi ihalesi Haberi

sakarya afet merkezi ihalesi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi için bugün ihaleye çıkıyor. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanındaki İl Özel İdaresi’nden devralınan arazide hayata geçirilecek proje için ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. 


Afet Yönetim Altyapısına Katkı

Şehrin ilk Afet Koordinasyon merkezi olacak olan proje ile yaşanabilecek olası afetlere anında müdahale edilebilecek. 850 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan projede operasyon, teknik destek, server, mekanik ve mekanik odaları bulunacak. Bin 700 metrekare kullanım alanlı inşa edilecek olan binada ise 14 eczane ve ofisler yer alacak. Büyükşehir Belediyesi, inşa edeceği AKOM ile afet yönetimine ilişkin teknik altyapısını da geliştirilmiş olacak.





Sakarya Büyükşehir...