27 / 04 / 2024

Sakarya Agora AVMde hangi mağazalar var

Sakarya Agora AVMde hangi mağazalar var

Adapazarı Belediyesi ’ nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı ’ nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi bir ay içinde hizmete açılacak.

Tavuk Dünyası Sakarya'daki 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası, Sakarya'daki 3. şube yatırımını hayata geçiriyor Tavuk Dünyası Agora AVM’de yeni bir şube açtı.

İzmir'in Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi evler yıkılmaya yüz tutuyor!

Agora ile Kadifekale’yi birbirine bağlayan efsane tünelin yer aldığı Sakarya Mahallesi’nde bugün Roman vatandaşlar yaşıyor.

Zeki Toçoğlu Agora AVM'yi inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Odak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral ve Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm ile AGORA AVM’de incelemelerde bulundu.

Sakarya Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Nur İslam, Sakarya'nın 13 yılda Türkiye kadar yıldızlaştığını söyledi.

Sakarya Agora AVM’ye görkemli açılış!

Adapazarı Belediyesi’nin arsa karşılığı ortak olduğu Agora Alışveriş Merkezi görkemli bir törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı AVM'nin şehre farklı bir renk ve hareket getireceğini söyledi.

Sakarya Agora AVM 28 Mayıs'ta açılacak!

Odak Group Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral, Agora Adapazarı AVM'nin 28 Mayıs'ta açılacağını söyleyerek, "Kentin yenilikçi yüzünü yansıtan alışveriş merkezi olacağız" dedi.

Agora Adapazarı AVM ne zaman açılıyor?

Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi 28 Mayıs’ta yapılacak tören ile açılacak. Alışveriş Merkezi çok sayıda dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayarak, Sakarya’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi olacak

Sakarya Agora AVM bir ay içinde açılacak!

Adapazarı Belediyesi ’ nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı ’ nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi bir ay içinde hizmete açılacak.

Erdoğan Bayraktar yarın Sakarya Korucuk açılış töreninde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yarın Sakarya Korucuk Duble yolu, Rekreasyon projesi 3. etap ve Korucuk Parkı'nın açılış töreninde olacak...

Sakarya'da 3 kuşaktır çözülemeyen arazi davası!

Sakarya'da 5 köyü etkileyen arazi sorunu, 3 kuşaktır çözülemiyor. Yıllardır ekip biçmelerine rağmen yaşadıkları topraklarda işgalci durumuna düşen binlerce köylü, 96 yıldır süren davanın bir an önce sonuçlanmasını bekliyor...

Sakarya'da 39 dükkan icradan satılık!

Sakarya Adapazarı Semerciler mahallesinde yer alan 39 dükkan Sakarya 2. İcra Müdrülüğü tarafından satılıyor...

Paşabahçe İzmir Agora AVM'deki mağazasını yeniledi!

İzmir Agora Alışveriş Merkezi’ndeki 440 metrekarelik alanda konumlanan ve ‘Yaşam ve Butik’ konsepti altında 3800 farklı ürünü müşterilerin beğenisine sunan mağaza 29 Eylül’de kapılarını açtı.

Yeşil Vadi 3 Sakarya'da 49 bin 500 liraya!

Ekşioğlu İnşaat'ın Sakarya'da yaşama geçirdiği Yeşil Vadi 3 projesinde fiyatlar 49 bin 500 liradan başlıyor

Sakarya Agora AVMde hangi mağazalar var Haberi

Sakarya Agora AVMde hangi mağazalar var

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz yapımı devam eden Agora AVM inşaat alanını gezerek ODAK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral’dan bilgi aldı. 60 bin metrekare kapalı alanı kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor. İlki İzmir’de yapılan Agora Alışveriş Merkezi’nin, ikincisi Adapazarı, üçüncü inşaatı da Antalya’da yapılacak. Can güvenliği açısından 3 ayrı firmaya farklı derinliklerde zemin etüdü yaptırılan alışveriş merkezi, iki katı zemin altında olmak üzere beş kat olarak inşa edildi. İnşaatta sadece 9 ay zemin iyileştirme çalışması yapıldığını belirten ODAK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral, zeminden 25 metre aşağı inilerek 520 adet fore kazıkla daha güvenli daha sağlam bir yapı oluşturduklarını kaydetti.


Önceliğini can güvenliğine verdiğimiz alışveriş merkezimizde sadece temel için 18 bin ton...