03 / 05 / 2024

Sakarya Akçay Barajında çalışmalar ne durumda

Sakarya Akçay Barajında çalışmalar ne durumda

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada, Akçay Barajı’nda çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi...

Doların Kasım ayı başında ne kadar olacağı açıklandı! Elinde dolar olanlar kafayı yiyecek! Acilen bu rakama göz atın!

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından da merak ediliyor. Doların Kasım ayı başında ne kadar olacağı açıklandı! Elinde dolar olanlar kafayı yiyecek! Acilen bakın...

Dolar AK Parti iktidarında nereden nereye geldi? 'Piyasaya umut oldu' denmişti işte son durum

AK Parti'nin 3 Kasım 2002 seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkması o gün doların 1 milyon 680 bin liranın altına inmesine neden olmuştu. Dolar AK Parti iktidarında 1 liradan 5 liraya 17 yılda, 10 liraya 3 yılda, 18 liraya ise 1 ayda çıktı! İşte detaylar...

Yusufeli Barajı'nda geri sayım başladı!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde 6,5 yıldır inşaatı devam eden 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı’nda son metreküp beton dökme işlemi gerçekleşti.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Kredi faiz oranlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Peki Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Yusufeli Barajı'nda gövdenin yüzde 75'i tamamlanıyor!

Çalışmaların hız kesmeden devam ettiği Yusufeli Barajı'nda gövdenin yüzde 75'ini tamamlayacak olan  ''3 milyonuncu metreküplük betonun dökümü'' yarın törenle yapılacak.

Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı!

Türkiye'nin ikinci büyük sulama projesi olan Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı...

Yusufeli Barajı'nda gövde yüksekliği 139 metreye ulaştı!

Artvin'de Çoruh Nehri üzerinde yapımı sürdürülen Yusufeli Barajı'nda gövde yüksekliği 139 metreye ulaştı.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Silvan Barajı'nda fiziki gerçekleşme yüzde 60'a ulaştı!

Güneydoğu Anadolu Projesi kapsamında, Atatürk Barajı'ndan sonra Türkiye'nin ikinci büyük sulama barajı olma özelliğini taşıyacak olan Silvan Barajı'nda fiziki gerçekleşme yüzde 60'a ulaştı!

Yusufeli Barajı'nda 112 metre yüksekliğe ulaşıldı!

Türkiye'nin kendi öz kaynakları ile tamamı Türk mühendisleri tarafından inşa edilen Yusufeli Barajı'nda, 112 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nda sona gelindi!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapımına başlanan Yusufeli Barajı'nda sona gelindi. Dünyanın 3'üncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nda 50 metreye ulaşıldı.

Sakarya Akçay Barajında çalışmalar ne durumda Haberi

Sakarya Akçay Barajında çalışmalar ne durumda


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nda çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Pamukova Eskiyayla bölgesinde inşa ettiğimiz Akçay Barajı’nda çelik isale hattı inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah projemiz Sapanca Gölü’ne uzun yıllar içmesuyunda alternatif kaynak olarak hizmet sunacak” diye konuştu.


40 Milyon Metreküplük

Rüstem Keleş, “Şehrimizin içmesuyu geleceğini garanti altına almak için önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Sapanca Gölü’ne uzun yıllar alternatif kaynak oluşturacak Akçay Barajı inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Projemiz ile aktif hacimle birlikte şehrimize 40 milyon metreküplük yeni bir alternatif içmesuyu kaynağı kazandıracağız. Akçay Barajı’ndaki biriken içmesuyu kendi cazibesi ile Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisine ulaşacak” ifadelerini kullandı.


25 Kilometresi Tamamlandı

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Tüm...